Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Åk på skidsemester till Alperna!

Hos oss på Lion Alpin bokar du enkelt din skidresa resa med transport och boende på ett och samma ställe. Vi erbjuder möjligheten att söka din skidresa direkt här på vår hemsida eller ta kontakt med oss för att få tips på resmål och hotell som passar just dig. Vi har stor kunskap om våra destinationer i Alperna och kan tipsa om vad som passar din skidåkning och dina önskemål bäst. Vi väljer omsorgsfullt ut våra skidresmål för att bara kunna erbjuda det bästa till våra gäster.

Hos på Lion Alpin kan du också boka familjeresa, gruppresa eller ungdomsresa - vi hjälper dig att skräddarsy just din skidresa efter dina önskemål! Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar någon av våra reserådgivare dig.

 

En skidresa är ju så mycket mer än att bara åka skidor!

Lion Alpins mål är att din skidresa ska bli just så bra som du drömmer om när du bokar din semester hos oss. Varje dag ska bli en härlig upplevelse av fantastiska skidturer, god mat, avkopplande after ski och ett värdefullt minne att ta med hem. Därför jobbar vi hela tiden på att bli ännu bättre på att utveckla våra resmål!

För ännu mer inspiration och information rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Har du frågor, funderingar eller vill boka en resa är du varmt välkommen att kontakta oss på tel. 031-16 59 00.
Välkommen att boka din skidresa hos oss på Lion Alpin!

   

Lion Alpins egna hotell

Utsålt under den angivna perioden

Det finns inga utvalda hotell
031-16 59 00
Lion Alpin logo