Upplev sommaren i Österrike med Lion Alpin

 

 

Aktiv familjesemester i Österrike

Under en familjesemester till Alperna på sommaren kan du vara så aktiv som du själv vill. Det är helt okej att slå sig till ro med en bok eller bara njuta av utsikten. Du väljer. Men om du och din familj vill aktivera er finns det mycket att välja mellan.

Vandra eller cykla mountainbike i Alperna

Alperna om sommaren är som gjorda för fysiska aktiviteter och det finns något som passar alla nivåer. Allt från lugna promenader i den sköna naturen till mer krävande högalpin vandring. Att vandra i Alperna är en härlig känsla och inte nog med utsikten så får du även träning på köpet.

För dig som söker en riktig adrenalinkick kan vi rekommendera att testa på down-hill cykling. I Alperna finns de bästa förutsättningarna för en fartfylld tur på två hjul nerför berget.

Vill du ha ännu mer action kan du forsränna eller åka rodel, ett slags bergochdalbana, nedför berget. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan uppleva!

Sommaren i Alperna är något alldeles speciellt med sina gröna ängar, klarblåa vatten och snötäckta bergstoppar. Den mäktiga naturen är värt ett besök i sig. För familjen finns det dock mycket att upptäcka och uppleva. En sommarresa till Alperna erbjuder en aktiv semester full av äventyr.

Nytt för i år

Vi är stolta över att nu kunna erbjuda resor till Alperna under sommaren med direktflyg från både Kastrup och Arlanda! Res med all komfort och var framme på bara några timmar, smidigare än så blir det inte.

Du kan kontakta oss på 031 16 59 00, eller info@lionalpin.se så hjälper vi dig boka din sommarresa till Alperna!

Sommarresa eller skidresa till Alperna?

Alperna är extremt vackert året om. En sommarresa kan vara avkopplande men även aktiv, beroende på vad du gör under semester. Är du dock inte helt hundra på om du vill till Alperna under sommaren kan du alltid ta en titt på våra skidresor under vinterhalvåret.

Sommarresor till Alperna

✓ Fantastisk natur

✓ Egna hotell med bra läge och All inclusive

✓ Aktiviteter för hela familjen

✓ Oförglömliga upplevelser

✓ Bra barnrabatter

Upplev sommaren i Österrike

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

VÅRA SOMMARRESMÅL

Wagrain är en favorit bland barnfamiljer, även på sommaren. Här finns aktiviteter som passar hela familjen, både de yngre familjemedlemmarna och de äldre. Njut av naturen på det sätt som passar dig bäst. Se den blå himlen smälta in med sjöarna.

I Schladming hittar du aktiviteter för alla smaker och åldrar. Oavsett om du önskar en avslappnad- eller aktiv semester finns det mycket att välja på. I den trevliga byn finns både shopping, mysiga caféer och ett eget bryggeri. 

 

 

Sommaraktiviteter

031-16 59 00
LionAlpin