Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

    

Sommarresor till Alperna

Sommaren i Alperna är något alldeles speciellt med sina gröna ängar, klarblåa vatten och snötäckta bergstoppar. Den mäktiga naturen är värt ett besök i sig. För familjen finns det dock mycket att upptäcka och uppleva. En sommarresa till Alperna erbjuder en aktiv semester full av äventyr.

För bokning av sommarresor var vänlig kontakta oss på 031 - 16 59 00 eller info@lionalpin.se

Aktiv familjesemester i Österrike

Under en familjesemester till Alperna på sommaren kan du vara så aktiv som du själv vill. Det är helt okej att slå sig till ro med en bok eller bara njuta av utsikten. Du väljer. Men om du och din familj vill aktivera er finns det mycket att välja mellan.

Vandra eller cykla mountainbike i Alperna

Alperna om sommaren är som gjorda för fysiska aktiviteter och det finns något som passar alla nivåer. Allt från lugna promenader i den sköna naturen till mer krävande högalpin vandring. Att vandra i Alperna är en härlig känsla och inte nog med utsikten så får du även träning på köpet.

För dig som söker en riktig adrenalinkick kan vi rekommendera att testa på down-hill cykling. I Alperna finns de bästa förutsättningarna för en fartfylld tur på två hjul nerför berget.

Njut av All Inclusive i Wagrain, Schladming och Zell am See

Under sommaren bor du bekvämt med allt inkluderat. I hotellens all-inclusive ingår frukost, lunch, middag och dryck. Du behöver bara luta dig tillbaka och njuta av din semester. Det finns även en wellnessavdelning på alla våra hotell där du kan mjuka upp musklerna efter en aktiv dag. Välj mellan Grafenberg Resort och Hotel Kirchboden i Wagrain. Hotel Pinzgauerhof i Zell am See eller Hotel Planai i Schladming. 

Sommarresa eller skidresa till Alperna?

Alperna är extremt vackert året om. En sommarresa kan vara avkopplande men även aktiv, beroende på vad du gör under semester. Är du dock inte helt hundra på om du vill till Alperna under sommaren kan du alltid ta en titt på våra skidresor under vinterhalvåret.

Sommarresor till Alperna

✓ Fantastisk natur

✓ Egna hotell med bra läge och All inclusive

✓ Aktiviteter för hela familjen

✓ Oförglömliga upplevelser

✓ Bra barnrabatter

Upplev sommaren i Österrike

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Välja bland 3 olika resmål

Wagrain är barnfamiljernas favorit, även på sommaren. Här finns aktiviteter som passar hela familjen, såväl de yngre familjemedlemmarna som de äldre. Njut av naturen på det sättet som passar dig bäst.

Zell am See erbjuder en mängd olika aktiviteter. Området är speciellt känt för de många möjligheterna för vandring och cykling. Den stora vackra sjön bjuder in till bad och vattensporter. 

I Schladming hittar du aktiviteter för alla smaker och åldrar. Oavsett om du önskar en avslappnad- eller aktiv semester finns det mycket att välja på. I den trevliga byn finns både shopping, mysiga caféer och ett eget bryggeri. 

Sommaraktiviteter

031-16 59 00
LionAlpin