Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Sommaraktiviteter för alla i Alperna

Mountainbike

Vill du njuta av vacker natur på cykel? Eller vill du hellre testa dina gränser på en mountainbike? I Österrike kan du göra båda.

Oavsett om du är i Alperna för att njuta av en lugn cykeltur tillsammans med familjen eller för att som ett proffs susa ner för de olika mountainbike-lederna kommer du hitta rätt i Österrike.

Det finns möjlighet att cykla mountainbike i både Wagrain och Schladming.

Läs mer

    

Rodelbahn

En sommar-rodelbahn är en bergochdalbana där du själv styr farten i den vagn du sitter i. Det är en rolig aktivitet för hela familjen. Säkerheten är på topp, så alla kan slappna av och njuta av farten och den vackra utsikten.

Läs mer

    

E-bike

En e-bike är en mountainbike med motor. Motorn ger dig extra skjuts i uppförsbackarna så att du kan fokusera på de vackra omgivningarna utan att bli allt för trött. Det ger också hela familjen möjlighet att följa med på längre och brantare turer.

E-bike kan fortfarande vara en utmaning i den österrikiska terrängen då man helt själv bestämmer vilken led, och därmed svårighetsgrad, man vill cykla.

Läs mer

   

Vandring i Alperna

Österrike erbjuder vandring i olika former, både vad gäller stigning och naturupplevelse. Vandringlederna är många, så välj en rutt och kom iväg!

Vandringlederna är indelade i olika kategorier:

- Ringleder som startar och slutar på samma ställe.
- Panoramaleder där du får uppleva många vackra utsikter.
- Familjeleder som är anpassade för familjen.
- Extremleder som är mer krävande. Passar dem som är på jakt efter en utmaning.

Läs mer

      

Rafting

River rafting är en rolig och spännande aktivitet för hela familjen. Chansen är stor att det kommer suga ordentligt i magen när du paddlar på de vilda floderna.

Vi kan inte garantera att du förblir torr, men var lugn, alla utrustas med våtdräkt, flytväst och hjälm då vi inte kompromissar med säkerheten. Hoppa ombord och följ med på ett blött äventyr!

Läs mer

   

Glaciärskidåkning

Är du den ultimata skidnörden som inte kan hålla sig borta från pisterna?

Då är det bra att du även kan åka skidor på sommaren! I Schladming kan du stilla din skidåkningshunger på glaciären Dachstein. Här finns en riktigt bra fun park och snösäkra pister.

Kom och känn fartvinden i ansiktet på glaciärtoppen med Schladmings bästa utsikt!

Läs mer

    

Golf

Kan du inte få nog av golf? Följ med Lion Alpin till Österrike i sommar och upplev golfbanor du aldrig tidigare skådat och landskap som även  får de mest erfarna att längta.

Även om du inte spelat mycket golf tidigare finns områden som passar dig. Här finns utmaningar för alla, oavsett nivå.

Läs mer

031-16 59 00
LionAlpin