Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

E-bike - Bestig bergen med ett leende på läpparna!

Följ med på en lugn cykeltur och upplev den unika fjällvärlden på moderna e-bikes. Hela familjen kan njuta av utflykten utan att bli andfådda. I jämförelse med en vanlig cykel eller mountainbike orkar du cykla mycket längre på en dag då du får hjälp av cykelns motor att trampa uppför de branta bergslederna. En e-bike har ett batteri och en switch på styret som du kan slå på för att starta motorn. Funktionen kan lika lätt stängas av när det börjar gå nedför.

Utmana dina gränser

Österrikes levande naturlandskap erbjuder allt en cyklist kan önska sig – allt från idylliska rutter som lovar ren njutning till korta up- och downhill-turer som utmanar dina gränser. Oavsett vad du väljer når du längre på kortare tid med en e-bike och både barn och äldre orkar följa med hela vägen.

   

    

E-bike i Wagrain

Det finns en massa cykelleder att välja mellan så du har goda möjligheter att upptäcka och utforska Salzburg-provinsen och Salzburg Sportwelt-regionen under sommarsemestern.

E-bike i Wagrain är en kombination av utmaning och avslappning. Alla kan följa med på äventyr i bergen, oavsett nivå. De eldrivna cyklarna ger individuella möjligheter att bestämma hur mycket hjälp man vill ha. Det bäddar för en häftig upplevelse för hela familjen då både lillasyster och mormor och morfar orkar följa med på långa utflykter.

Wagrain erbjuder lättrampade leder och stigar med vackra vyer för familjer och nybörjare. För proffsen med mycket mod och de rätta färdigheterna finns krävande cykelleder och en mountainbike-park vid Flying Mozart-liften som entusiasterna älskar.

E-bike i Schladming

E-bike är det utmärkta valet för dig som vill ha utmaning men också möjlighet att cykla långt. I Schladming kan du njuta av en fantastiskt vacker tur utan att behöva trampa dig andfådd på bergens långa stigar.

I Schladming kan du hyra din e-bike precis bredvid Hotel Planai – lättare blir det inte! Här finns cykelleder som passar alla nivåer och i kombination med en eldriven cykel kan hela familjen följa med. Schladming är verkligen som gjort för att cykla e-bike.

031-16 59 00
LionAlpin