Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Spela golf i Österrike med Lion Alpin

Det österrikiska landskapet är som en perfekt golfbana. Gör en hole-in-one bland de växelvis öppna fälten, porlande bäckarna och gröna kullarna. Bland Österrikes majestätiska berg finns utan tvekan några av världens finaste banor.

Det finns möjlighet att spela golf i närheten av både Wagrain och Schladming.
 

   

Wagrain

Bara i Salzburg-regionen finns det hela 14 golfklubbar. 15 minuter från Wagrain ligger Golf Club Radstadt som har 27 hål fördelat på två banor. Den ena banan har 18 hål och bjuder på många utmaningar då den är placerad på en bergssluttning. Den andra banan har nio hål. Man kan spela greenfee på båda banorna sju dagar i veckan.

Andra närliggande golfbanor är Golf Club St. Johann-Alpendorf, Golf- & Countryclub Dachstein Tauern och Golf Club Goldegg am See.

Golf Club Radstadt : http://www.radstadtgolf.at/

Schladming

I närheten av Schladming ligger golfklubbarna Dachstein-Tauern och Schloss Pichlarn, båda är 18-hålsbanor i vackra miljöer. Dachstein-Tauern är en av Österrikes främsta golfbanor där de 18 hålen bjuder på utmaningar för både nybörjare och erfarna spelare. Schloss Pichlarn ligger en halvtimmes bilkörning från Schladming och är en av Österrikes äldsta golfbanor.

15 minuter från Schladming ligger den naturliga golfbanan Kobaldhofs Ramsau, som med sina 10 hål i miljöanpassade landskap är en unik golfupplevelse. Banan, som är från 2007, underhålls i enlighet med lagstiftning för ekologiskt lantbruk och är en nyhet inom golfvärlden.

Dachstein-Tauern: http://www.schladming-golf.at/
Schloss Pichlarn: http://www.pichlarn.at/de/golf-und-aktiv/golf.html

031-16 59 00
LionAlpin