Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Sommarresor till Saalbach

Aktiv familjesemester eller något för den äventyrslystne – Saalbach har allt

Bo på ett av Lion Alpins egna hotell med all inclusive. Saalbach Hinterglemm är den perfekta utgångspunkten för sommarsemestern, här finns det möjlighet för både action och avslappning.

Vakna upp till att solen skiner på bergen. Få en bra start på dagen med en härlig frukost och ta sedan på äventyr. Efter en hel dag i naturen så finns det möjlighet att slappna av i hotellets wellness och efter det njuta av en god middag i hotellets restaurang.

Vandringsresa i Alperna

Saalbach erbjuder en mängd aktiviteter. Området är speciellt känt för de många möjligheterna för vandring och cykling. Här hittar du mer än 400km av både vandrings och cykelvägar. Dessutom finns det en mängd olika lekplatser med olika aktiviteter för de små och många andra utomhusaktiviteter till de lite större och modigare.

Vandring
Det finns mer än 400km markerande vandringsleder i Saalbach Hinterglemm, så det finns gott om möjligheter att gå ut på egenhand eller på guidade turer i denna vackra landsbygden.
Läs mer här: https://www.saalbach.com/en/summer/hiking-outdoor

Cykling
Saalbach är Österrikes coolaste cykelområde med inte mindre än 400km rutter att roa sig på. Här är något för varje smak, alla nivåer för både små och stora. Läs mer här: https://www.saalbach.com/en/summer/mountain-biking

Gemmi Offroad Adventure Park
Här kan du prova dina körförmågor på en 4-hjuls crosser/ATVér. Parkområdet är inte mindre än 60 000m2 och här finns något för alla. Alla kan vara med – både barn och vuxna, utövare och nybörjare.
Läs mer här: Gemmi Offroad Adventure Park

 

Saalbach har något för alla

Erlebnisbad Käpt´n Hood – Hela familjens vattenland!
Njut av en dag i vattenlandet Käpt´n Hook. Här hittar du 1000m2 med vattenrutschbanor, klättervägg, strömmar och massagestrålar. Och självklart finns det en vattenrutschbana med badringar. Medans barnen badar kan de vuxna koppla av med att sola på gräset eller njuta av en måltid på terrassen i panoramarestaurangen. 

Jump and Slidepark
Världens första hopp och glidpark ligger i Saalbach Hinterglemm. Den nya hopp- och glidparken ligger vid Saalbach-floden i ett imponerande vackert bergslandskap. Redan vid entrén väntar en 35 meter lång rutschbana. Det finns hopptorn på upp till 8 meter, trampoliner och freestyle ramp. Oavsett var du hoppar eller glider så landar du mjukt i en av de många jättekrockkuddarna. En riktig adrenalin-kick.

 

Sommar i Saalbach

✓ Hotell med All Inclusive 

✓ 400 km vandringsleder

✓ Aktiviteter för alla åldrar

031-16 59 00
Lion Alpin logo