Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Sommarresor till Zell am See

Bo på vårt egna hotell Hotel Pinzgauerhof i Zell am See och njut av en aktiv semester. Zell am See har många möjligheter för både en aktiv samt en avkopplande sommarresa. Den stora vackra sjön bjuder in till bad och vattensporter.

Om du och din familj eller vänner väljer att tillbringa sommaren i Zell am See så kan vi garantera dig en oförglömlig vistelse med många vackra minnen. 

 

Aktivieter i Zell am See

Vandring

Regionen erbjuder vandring på alla nivåer, Zell am See har de perfekta bergen för vandring. Oavsett om du planerar en eftermiddagsvandring eller en hel dag för att möta denna utmaning är allt möjligt. Nybörjare och vandrare hittar idealiska förhållande här. 

Cykling

Gäster som vill utforska området med cykel kan välja mellan mer än 30 olika cykelturer i olika svårighetsgrader. Nedstigningsdelarna i denna region är först och främst populära bland snabba ryttare. En cykeltur runt Zell Lake är definitivt värt att göra (11 km). Du kan börja på hotellet eller från Tauern Trail i Kaprun.

Om du vill ta det lite mer avslappnat eller vill uppleva Zell am See med lite mer komfort kan du göra det med en e-cykel. Cykeluthyrning finns några hundra meter från hotellet.

Glaciär

På andra sidan Zell am See ligger Kaprun. Härifrån kan du ta den moderna kabinliften direkt till den 3000 m höga glaciären, Kitzsteinhorn. Här har du en magnifik utsikt över den unika glaciärlandskapet. 

Se videon från en aktiv sommarresa i Zell am See

Sommar i Zell am See

✓ Sommarkort inkluderat i priset

✓ Lidos vid sjön Zell am See

✓ Kitzsteinhorn - glaciären

✓ Alpernas cykeldestination nr 1

 

 

031-16 59 00
Lion Alpin logo