Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

En fullspäckad sportlovsresa med skidor och snö

Blunda! Tänk på den perfekta skiddagen. Solen smeker de snöklädda topparna. Morgonluften är krispig. Barnen har färgglada kläder och är så tuffa och söta i sina hjälmar och goggles. Nypistad manchester sträcker sig framför dig i vad som känns som en oändlighet. Visst tänker du på Alperna!

Sportlovet tillbringas bäst i här. Höga berg och långa pister ger hela familjen stora upplevelser. Åk med familjen eller kompisarna till Österrike, Italien eller Schweiz och njut av snö, sol, god mat och roliga aktiviteter.

Vi på Lion Alpin kan Alperna och har valt våra hotell noggrant för att ge dig och de dina den bästa snöupplevelsen. Våra hotell ligger nära liften, i orter med härlig skidåkning och utmaningar för alla åldrar. Vi har massor av aktiviteter för både barn och ungdomar, både i snön och på hotellen. Enkelt, roligt och prisvärt.

Njut av skidsemestern tillsammans, allt runt omkring tar vi på Lion Alpin hand om!

Boka en skidsemester på sportlovet med familjen

Sportlovsveckorna är våra mest populära veckor och är de resorna som försvinner först, så vänta inte för länge med att boka. Kom ihåg att vi har öppet köp till 30 september.

Vi har flyg från Landvetter, Arlanda och Kastrup i veckorna 7, 8 och 9. Till Hotel Planai har vi barnrabatt för barn upp till 18 år förutsatt att det finns 2 fullt betalande vuxna på rummet.

Vi på Lion Alpin tycker att det ska löna sig att vara bekväm. I våra paketresor till Alperna ingår allt du behöver, inklusive trygghet och omtanke. Vi har tänkt åt dig och tar hand om allt det praktiska, du behöver bara ha fullt fokus på att se fram emot vinterns stora höjdpunkt. Din skidsemester till Alperna!
   

   

Totalbetyg: 3,9 av 5 Baserat på 8141 svar

Hotell vi rekommenderar på sportlovet

Det finns inga utvalda hotell

Lion Alpin logo