Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresor till St Anton - Skidåkarens val

Se hotell och boka resa

Pistfakta
  131 km blå pist
  123 km röd pist
  51 km svart pist
Destinationsfakta
Byns höjd:
1304 m
Högsta åkhöjd:
2811 m
Längsta nedfart:
10 km
Total pistlängd:
305 km
Längdskidor:
40 km
Off-Pist:
Ja
Antal liftar:
86
Kabinliftar:
10
Sittliftar:
39
Ankarliftar:
37
Liftkap. / timme:
123496
Transfertid:
1,5 timme

Upplev vintern i St Anton i ett av Lion Alpins hotell. I St Anton erbjuder vi ett stort utbud av hotell för dig som söker en riktig alpkänsla. Våra boenden håller alltid en hög standard för att du ska trivas och många av våra boenden ligger granne med liften.

St Anton är ett av Österrikes mest kända och populära resmål. Det är inte svårt att förstå. St Anton am Arlberg är resmålet för dig som är en duktig skidåkare eller söker Alpernas kanske bästa offpiståkning.

Skidresor till St Anton

Till St Anton återvänder skidåkare från hela världen för att uppleva sina livs åk både i och utanför pisten. Den legendariska skidmetropolen med anor från tidigt 1900-tal är inte bara en av världens första skidorter. Den är idag också en av de mest moderna och blir bara bättre och bättre. St Anton måste upplevas minst en gång i varje skidåkares liv.

Svenskarnas favoritresmål i Österrike

I St Anton råder avslappnad men ändå lite lyxig stämning. Charmiga hus, mysiga restauranger och barer, bra shopping och inte minst alla fina hotell gör det lätt att trivas här.

St Anton är ett av de mest svensktäta resmålen i Alperna. Många skid- och nöjessugna svenskar åker hit för att jobba under vintersäsongen. Bli därför inte förvånad om du beställer på tyska eller engelska och får svar på svenska.

Skidåkning i St Anton am Arlberg

I St Anton väntar mer än 350 km välpreparerade pister samt ytteligare 200 km utmanade kilometer för offpiståkning. St. Anton är perfekt beläget mitt i det väldiga skidsystemet Ski Arlberg. Gondolerna tar dig snabbt upp i skidområdet från St. Anton centrum. Högsta punkten i skidområdet är Vallugabergets imponerande topp på 2811 meter.

En perfekt dagstur är ”Der Weisse Ring” som tar dig med till grannbyarna Lech och Zürs. Här hittar du skidområdets bästa piståkning. Missa heller inte Rendl eller Stuben under din skidresa till St Anton.

I St Anton finns grym afterski

Det är inte bara skidåkningen som håller bra klass i St Anton utan även afterskin håller absolut världsklass. Moosewirt och Krazu Kanguruh är de mest kända afterskihaken med klassisk österrikisk afterski i backen med grymt ös. 

Festen slutar inte här. St Anton har även ett pulserande internationellt nattliv. En sak är säker, efter en heldag i eller utanför St Antons pister somnar du gott.
   

Vad våra gäster säger om St. Anton

Populära hotell i St. Anton

Det finns inga tillgängliga hotell under denna perioden. Maila oss på info@lionalpin.se eller ring 031-16 59 00 så hjälper vi dig.

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo