Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

St Anton pistkarta (Klicka på kartan)

    

    

St. Anton tillhör skidområdet Arlberg som erbjuder hela 305 km pist fördelat i flera olika system där du utan problem tar dig runt på skidor. Det stora systemet mättar skidsuget hos skidåkare och snowboardåkare på alla olika nivåer. 

Skidåkningen i St. Anton

Från St. Anton kan du ta tre olika gondoler, Nassereinbahn, Galzigbahn och Rendl Bahn. Rendl är ett eget litet skidområdet med riktigt bra och långa pister. Uppe i det systemet ligger även St. Antons park. I parken hittar du hopp, boxar, rails och annat kul i olika svårighetsgrader.

Nassereinbahn och Galzigbahn tar dig upp i det gigantiska systemet där du kan åka vidare mot Stuben, Zürs och Lech som nu från och säsongen 16/17 är sammankopplat med St. Anton genom nya liftar. Åkningen sker på hög höjd och pisterna är väldigt välpreparerade. För dig som önskar en hel dagsrunda så rekommenderar vi att du åker ”vita ringen”. Det är en runda som tar dig runt i större delar av systemet utan att behöva åka samma pist flera gånger.

Offpiståkning

Är du en av de som drömmer om mjuka surfsvängar i riktigt djup snö så har du kommit rätt. Här finns det offpistmöjligheter nästan vart du än ser dig om. Glöm inte att säkerheten är otroligt viktig i all offpiståkning, följ lavinrisk skalan och andra rekommendationer. Är du osäker eller bara behöver guidning till de bästa ställena så finns det gott om erfarna offpistguider i St. Anton.

Afterski

På väg ner mot centrum vid pist 21 och 1 (vid Galzigbahn) finner du de kända afterskibarena Krazy Kanguruh, Taps och Mooserwirt. Samtliga vet hur en riktig afterski ska gå till och lämnar därför ingen besviken. 

  • Filter:
Få vägbeskrivning

Andra har även kollat på

031-16 59 00
LionAlpin