Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresa till St. Anton, Österrike Österrike

 

Nedan hittar du våra hotell i St. Anton, Österrike. Här kan du välja att bo på hotell eller pensionat. För att underlätta valet av boende för dig, har vi skapat en översikt vid vardera hotell och pensionat för att du enkelt ska kunna jämföra och hitta rätt. Välj vad som är viktigt för just din skidresa avseende pris, avstånd till lift och skidbuss och faciliteter på hotellet. Vi på Lion Alpin ger dig utbudet och låter dig avgöra vad som är viktigt när du väljer boende i St. Anton.

Hitta ditt hotell i St. Anton

Tassarna som du ser vid varje hotell och pensionat syftar till att underlätta ditt val av hotell i St. Anton. Det är vår egen bedömning av boendet som bygger på hotellet eller pensionatets helhetsintryck, standard på rum, avstånd till lift och skidbuss och faciliteter på hotellet. Vill du ha mer information om något av våra boende kan du enkelt läsa mer på boendets specifika sida. Där kan du även ta del av vad andra gäster säger om boendet och hur de har betygsatt hotellet eller pensionatet. Vi på Lion Alpin vill att det ska vara enkelt att välja rätt boende, därför är du varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare som hjälper dig att hitta rätt i St. Anton.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Priserna är på väg för dessa hotell

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin