Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i St. Anton, Österrike Österrike

 

Här hittar du alla våra hotell i St. Anton i Österrike. Och vilken skidort det är, med hög snösäkerhet och Alpernas kanske bästa offpist. Med oss får du uppleva allt St. Anton har att erbjuda, med boende på ett bekvämt hotell eller pensionat som utgångspunkt. För att göra det enkelt att jämföra och välja boende har vi skapat en översikt för varje hotell och pensionat.

Välj vad som är viktigt för just din skidresa. Kanske pris, avstånd till lift och skidbuss eller vad som finns på hotellet. Har du några frågor är du varmt välkommen att ställa dem till oss på Lion Alpin!

Hitta ditt boende i St. Anton

Tassarna som du ser vid varje boende syftar till att underlätta ditt val av hotell eller pensionat i St. Anton. Det är vår egen bedömning av boendet som bygger på helhetsintryck, standard på rum, faciliteter på hotellet och avstånd till lift och skidbuss. Vill du ha mer information om något av våra alternativ kan du enkelt läsa mer på boendets specifika sida. Där kan du även ta del av vad andra gäster har att säga och hur de har betygsatt sin vistelse.

Vi på Lion Alpin vill att det ska vara enkelt att välja rätt boende, därför är du varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare som hjälper dig att hitta rätt i St. Anton.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin