Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i St. Anton, Österrike St. Anton, Österrike

 

Nedan hittar du våra boende i St. Anton, Österrike. Här kan du välja att bo på hotell eller pensionat. För att underlätta valet av boende för dig, har vi skapat en översikt vid vardera hotell och pensionat för att du enkelt ska kunna jämföra och hitta rätt. Välj vad som är viktigt för just din skidresa avseende pris, avstånd till lift och skidbuss och faciliteter på hotellet. Vi på Lion Alpin ger dig utbudet och låter dig avgöra vad som är viktigt när du väljer boende i St. Anton.

Tassarna som du ser vid varje hotell och pensionat syftar till att underlätta ditt val av boende i St. Anton. Det är vår egen bedömning av boendet som bygger på hotellet eller pensionatets helhetsintryck, standard på rum, avstånd till lift och skidbuss och faciliteter på hotellet. Vill du ha mer information om något av våra boende kan du enkelt läsa mer på boendets specifika sida. Där kan du även ta del av vad andra gäster säger om boendet och hur de har betygsatt hotellet eller pensionatet. Vi på Lion Alpin vill att det ska vara enkelt att välja rätt boende, därför är du varmt välkommen att kontakta vår reserådgivare som hjälper dig att hitta rätt i St. Anton.

 

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinformation

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Utsläppas inom den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier

Låt oss göra jobbet åt dig!

Vill du ha ett reseförslag på den perfekta skidresan skickat till dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
Lion Alpin logo