Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i St. Anton

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

 

 

Patrick - dansk guide

Hej alle sammen! Jeg hedder Patrick, er 24 år og skal være destination chef her i St. Anton. Jeg elsker at stå på ski og har stort set været afsted alle år siden jeg helt lille. For 4 år siden havde jeg min første sæson i Schladming og det var noget af det fedeste jeg har gjort. Jeg har siden da ikke helt kunne slippe SkiGroup og guide livet, så de efterfølgende år har jeg været afsted i højsæsonen på flere destinationer. Jeg glæder mig utroligt meget til en sæson i St. Anton og være med til at udvikle destinationen.

Vi skal nok gøre det bedste vi kan for at give jer en skøn oplevelse og håber at se mange af jer til en fantastisk skiferie her i St. Anton.

 

 

Tyra - svensk guide

Lite om mig: Jag heter Tyra, är 20 år och kommer från Stockholm. Jag har åkt skidor i hela mitt liv och det här är min andra säsong i St Anton. Jag arbetar som guide då jag älskar att åka skidor, träffa nya människor, och jobba med service. Jag glädjer mig mycket till att få jobba som guide här i St Anton och ser fram emot att få spendera säsongen med alla gäster som kommer hit. Jag och mitt team lovar att ge den bästa servicen för att ni ska få en underbar vecka på världens bästa skidort.

 

 

Kristine - dansk guide

Jeg hedder Kristine,  jeg er 21 år gammel og har denne vinter byttet min hverdag i Silkeborg ud med en vintersæson i St. Anton. Jeg har altid haft en stor kærlighed til skiferier og den unikke stemning og atmosfære, der er i Alperne. Jeg er mere end klar til at tage imod jer alle i skønne St. Anton, og glæder mig til at være en del af jeres ferie.

 

 

Emil - svensk guide

Hej! Emil Appelgren heter, 21 år gammal och kommer ifrån Skanör med Falsterbo.

Som sagt så är jag uppvuxen en liten bit utanför Malmö där jag har bott majoriteten av mitt liv.

Anledningen till att jag sökte jobbet som skidguide grundar sig i att jag ville göra en säsong i alperna. Men Jag visste inte var eller hur. Så därför jobbet som skidguide hos SKI Group för att man vet inte vart man blir placerad. Jag lät ödet bestämma, mer eller mindre. Och nu är jag här.

Det som jag ser fram emot mest med denna säsong är att få arbete med så mycket människor, bygga relationer och ha den bästa tiden i mitt liv.

 

 

Petter - svensk guide

Tja, jag heter Petter Banck och kommer vara en av era sex guider nere i St Anton. Jag är en glad och go kille från Göteborg som älskar alperna och skidåkning. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag på att komma ner hit och ha den bästa semestern tillsammans med oss. St Anton och vi guider står redo och det enda som saknas är ni gäster, så ladda upp och gör er redo för en fantastisk semester nere i underbara St Anton.

 

 

Ida-Marie - dansk guide

Jeg hedder Ida-Marie og er 21 år gammel. Når jeg ikke befinder mig i St. Anton, bor jeg på Nørrebro i København. Jeg bruger en stor del af min fritid på landevejene, hvor jeg elsker at cykle. Jeg brænder for den gode service og skiløb, hvorfor jeg er meget glad for at være guide for Højmark. Jeg glæder mig til at tage varmt imod jer alle her i St. Anton

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin