Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i St. Anton

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

 

 

Elsa - Destinationschef - svensk guide

Hej! Som ovan nämnt heter jag Elsa och kommer vara Destinationschef i St Anton.

Förra säsongen var jag guide i Zauchensee och kände att jag absolut inte var klar med guidelivet i alperna, och nu står jag här igen och glädjer mig till ännu en fantastisk vinter tillsammans med er! När jag inte är i alperna bor jag i Stockholm och sysselsätter mig med att vara i stallet och hänga med kompisar. Men mitt stora intresse är helt klart skidåkning i alla dess former. Mina föräldrar satte mig på skidor ungefär samtidigt som jag började gå och sedan dess spenderar jag helst all ledig tid på pisten. St Anton är ett av de mäktigaste skidområdena i Österrike och jag kan inte vara annat än glad att få vara guide just här tillsammans med mitt team.

När ni kommer ned hit till St Anton ska vi se till att visa er allt av vad St Anton har att erbjuda i form av skidåkning, afterski och mycket annat. Jag hoppas vi ses i vinter

 

 

David - svensk guide

Hej! Mitt namn är David Widstrand, jag är 19 år gammal och kommer ifrån Örebro.

Jag tog nyligen studenten och kommer till vintern göra min första säsong i St Anton och ser verkligen fram emot allt som byn har att erbjuda. Med två besök tidigare i italienska dolomiterna är det dags för mig och testa på Österrikes kallsnö. Att åka skidor har sedan barnsben varit en stor passion för mig och något jag verkligen älskar. Ett åk i en ny pistad skidbacke för att sedan bege sig för en kopp Caffe latte i solen är enligt mig svårslaget.

Förutom skidor så finns det även ett stort intresse för fotboll hos mig, något som man sällan missar när man träffar mig. Tillsammans med mina kollegor kommer vi göra allt vi kan för att du ska få en fantastisk skidresa och upplevelse

 

 

Rickard - svensk guide

Hej alla skidälskare! Mitt namn är Rickard, jag är 23 år gammal och kommer från Stockholm.

Jag har nyligen avslutat mina universitetsstudier och det är nu dags att byta ut kurslitteraturen mot dom vackra bergen i Österrike. Själv har jag varit en skidentusiast så länge jag kan minnas och tycker att mina egna skidresor till alperna har varit årets höjdpunkt. Utöver mitt skidintresse så spenderar jag en stor del av min fritid på olika racketsporter där favoriten är tennis. Jag kommer vara en del av guide teamet i St Anton som är en personlig favorit när det kommer till skiddestinationer.

Jag ser fram emot att få träffa er och visa allt som St Anton har att erbjuda, det kommer att bli en oförglömlig skidsemester!

 

 

Isabella - dansk guide

Hej! Mit navn er Isabella og jeg kommer fra en lille by der hedder Hørning, lidt syd for Århus, men er nu flyttet til Skanderborg.

Jeg er 20 år gammel, men bliver 21 i løbet af sæsonen. Jeg har stået på ski siden jeg var helt lille, men har ikke været afsted siden 2019. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at komme ned, og gøre det en hel sæson og vil gøre mit bedste for at i får lige så god en skiferie, som jeg selv ville ønske den. Jeg har længe glædet mig til at komme afsted til Østrig og til at møde alle jer, som vil tilbringe jeres ferie med mig og resten af mit guideteam.

Jeg håber at i er klar på at læne jer tilbage, for jeg er klar på at yde den bedste service for jer og gøre jeres ferie til den bedste til dato.

 

 

Fie - dansk guide

Hejsan Allihopa. Mitnavn er Fie. Jeg er et energisk forårsbarn som kommer fra Brønderslev.

I min fritid spiller jeg fodbold - og hvor kan jeg dog bruge alverdens tid på den fodboldbane. Ligeledes er min store passion for skiløb, som jeg har beskæftiget mig med, siden jeg kunne få brædderne på fødderne. Jeg har stor interesse i at rejse og denne gang er turen gået til St. Anton og hvor jeg dog har glædet mig! Med St. Antons 305 kilometers lange pister, er der vist ingen tvivl om byen byder på en masse oplevelser. Om det er en kold bajer, god mad eller en smuk udsigt så er St. Anton et besøg værd!

Jeg nyder det i hvert fald hver evig eneste dag, og er ikke i tvivl om i ville gøre det samme. Jeg håber, at vi ses.

 

 

Lasse - dansk guide

Hej mit navn er Lasse, jeg er 20 år gammel Jeg skal tilbringe min vinter som skiguide her i fantastiske St. Anton.

Til hverdag elsker jeg sport, hvor jeg har en særlig kærlighed for basketball, også elsker jeg selvfølgelig at stå på ski og har gjort det stort set hele mit liv. Når jeg samme tid kan kombinere det med min helt store passion, nemlig at gøre andre glade, ved at give dem en skiferie de aldrig ville glemme, skaber dette den perfekte cocktail for mig. Derfor er det vigtigt for mig at servicen er i top når i drager imod de smukke Alper, og har fået en fantastisk oplevelse når i drager derfra igen.

Jeg glæder mig til at møde alle jer gæster, og vil helt sikkert gør mit for at i får en helt fantastisk sæson som i aldrig vil glemme.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin