Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

Gruppresa till Alperna

Varför ska din grupp åka med oss?

Lion Alpin har lång erfarenhet av att arrangera gruppresor till Alperna. Oavsett om du reser med skolklassen, arbetskamraterna, kompisar eller släkten har vi något som passar er.

I våra gruppresor till Alperna ingår transport, boende, liftkort och guideservice 24/7. Resorna inkluderar även vår trygghetsgaranti som gäller både innan, under och efter resan.

Skräddarsydda gruppresor

När ni reser tillsammans väljer ni själva vilken typ av transport ni önskar. Vi erbjuder flyg från Kastrup, Landvetter, Arlanda och Gardemoen, självklart ingår transfer till och från flygplatsen. Ni kan också åka buss eller köra själva.

Vi hjälper gärna till att boka arrangemang på plats och hitta individuella lösningar som passar just er grupp. Är ni på företagsresa har vi även möjlighet att ordna med konferenslokaler.

Egen buss till Alperna

Är ni en grupp på över 45 personer kan ni få en egen buss till Alperna. Påstigning och avresetider kan då anpassas efter era önskemål (är ni färre än 45 personer men vill ha egen buss kan vi givetvis ordna det mot en extra kostnad). Reser ni med en av våra bussavgångar men är en grupp på min. 30 personer kan bussen hämta er på en plats som passar er. 

Grupprabatt

Är ni en grupp som bokar tillsammans reser var 20:e person gratis. Personen som reser gratis får då transport, boende och liftkort kostnadsfritt. 

Gratis trygghetsgaranti

För att underlätta kommunikationen mellan er och Lion Alpin får varje grupp sin egen kontaktperson som ansvarar för gruppen innan, under och efter resan. Bokar ni med Lion Alpin ingår dessutom vår trygghetsgaranti som bland annat innefattar öppet köp, skidgaranti, prisgaranti och guideservice dygnet runt. Läs mer om vår trygghetsgaranti här.

God service genom hela resan

Lion Alpin försäkrar god service rakt igenom. Våra reserådgivare hjälper er att hitta det optimala resmålet och boendet för just er grupp. Vi ställer höga krav på alla boenden men speciellt på våra egna hotell där vi har större möjlighet att påverka. Väl på plats ser våra guider till att allt flyter på med transfer, liftkort och information så att ni kan ägna er åt att ha kul, umgås och åka skidor.

Är du sugen på att dra ihop ett gäng eller bara vill ha mer information, lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss.

    

I våra gruppresor ingår alltid:

✓ Flyg och transfer eller buss
✓ Boende
✓ Liftkort
✓ Guideservice 24/7
✓ Trygghetsgaranti

Vi har även kör-själv lösningar om ni vill stå för transporten själv.

    

Vill du ha ett personligt erbjudande?

Få experthjälp av våra reserådgivare att hitta en resa som passar just dina önskemål. Vi återkommer inom 24 timmar.

Våra utvalda hotell

Det finns inga utvalda hotell

Lion Alpin logo