Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

          

Lion Alpins egna hotell

Lion Alpin är en lyhörd resebyrå som efter över 30 år i branschen vet vad som är viktigt för våra gäster. Våra erfarenheter säger att hotellet spelar en allt viktigare roll vid val av resmål. Vi ställer höga krav på alla boenden men på våra egna hotell har vi en större möjlighet att påverka detaljerna, allt efter era önskemål.

1000:- Första minuten rabatt

Tid kvar av rabatten:

dagar timmar minuter sekunder


Få 1000:- rabatt per person vid bokning av resa med flyg eller buss till ett av Lion Alpins egna hotell i Österrike*.
Boka senast 30 juni. 

*Rabatten kan inte kombineras med barnpriser på Hotel Planai, Grafenberg Resort. Rabatt gäller enbart vid bokning av resa inklusive flyg- eller busstransport.

Öppet köp

Det finns många fördelar med att boka sin skidresa i god tid. Utbudet är störst och du har flest valmöjligheter. Vi vet dock att man kan få ändrade planer. Du har därför öppet köp på resan fram till 30 september. Därefter och fram till 40 dagar innan avresa gäller 7 dagars öppet köp.

Första minuten- och paketrabatten avser veckoresor. För kortresor är första minuten rabatten 500:- och paketrabatten 250:- / person. Rabatten kan inte kombineras med barnpriser på Hotel Planai eller Grafenberg Resort.

Liftnära läge

Alla våra egna hotell har bra läge, de flesta ligger med gångavstånd till liften. På hotellen arbetar både österrikisk och skandinavisk personal, alla med ett gemensamt mål, att ge dig en behaglig upplevelse.

Bekväm halvpension

En viktig del av semesterupplevelsen är maten. På Lions egna hotell får du en rejäl frukostbuffé som ger dig gott om energi för en dag i backen. Till middag serveras en vällagad valbar 3-rätters meny eller buffé inspirerad av lokala råvaror och traditioner. För de barn som önskar finns det en speciell barnmeny eller barnbuffé. Nu har vi gjort valet enklare; när du väljer att bo på ett utav Lions 9 egna hotell i Österrike kan du känna dig som hemma.

På våra egna hotell får du alltid

✓ Bra liftnära läge
✓ Rejäl frukostbuffé
✓ 3-rätters middag eller buffé
✓ Bastu
✓ Gratis WiFi
✓ Barnrabatt upp till 15 år

Lion Alpins egna hotell

Det finns inga utvalda hotell

Lion Alpin logo