Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på

Varför välja Lion Alpin?

Den enkla vägen till de stora upplevelserna

Vi på Lion Alpin älskar skidåkning och brinner för att våra gäster ska uppleva Alperna från dess bästa sida. Det har vi gjort i över 30 år.
Därför vågar vi påstå att vi kan erbjuda dig en skidupplevelse utöver det vanliga.

Vi vet att våra gäster har höga förväntningar. Du och alla andra som åker med oss vill att skidsemestern ska bli så perfekt som möjligt.
Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss. Därför erbjuder vi dig kompletta paketresor där allt ingår, inklusive trygghet och omtanke.

6 anledningar att välja oss


    

1. Boka tidigt rabatter

Första minuten rabatt, 1000:-/person

Få 1000:- rabatt per person vid bokning av resa med flyg eller buss till ett av Lion Alpins egna hotell i Österrike*.
Boka senast 30 juni.

Paketrabatt, 500:-/person

När du väljer att boka en resa med flyg eller buss till ett av våra boenden utöver våra egna hotell får du 500:-/person i paketrabatt*.
Boka senast 30 september.

    

2. Öppet köp till 30 september

Det finns många fördelar med att boka sin skidresa i god tid. Utbudet är störst och du har flest valmöjligheter. Vi vet dock att man kan få ändrade planer. Du har därför öppet köp på resan fram till sista september. Bokar du efter sista september men mer än 40 dagar innan avresa gäller 7 dagars öppet köp.


   

3. Trygghetsgaranti

Bokar ni med Lion Alpin ingår vår trygghetsgaranti helt kostnadsfritt som bland annat innefattar öppet köp, skidgaranti, prisgaranti och guideservice dygnet runt.
Läs mer om vår trygghetsgaranti här.


    

4. Inga dolda kostnader

I våra paketresor ingår allt du behöver. Vi har gjort det enkelt för dig och inkluderat alla "måsten" så som liftkort och transfer till och från flygplatsen. Inga dolda avgifter tillkommer. Du kan direkt se resans totalpris och på ett lätt sätt jämföra dina alternativ.

*Rabatterna kan inte kombineras med barnpriser på Hotel Planai och Grafenberg Resort. Rabatten gäller enbart vid bokning av resa inklusive flyg- eller busstransport.


     

5. Kunniga reserådgivare med lång erfarenhet av Alperna

Vår personal är skidåkare och tycker precis som du att vinterns skidsemester är årets höjdpunkt. Vi har tillsammans besökt alla våra destinationer och hotell. Vi har testat pisterna och afterskin, på så sätt kan säkra oss om att vi ger dig kompetent och personlig rådgivning vid bokning.


    

6. Personlig guideservice 24/7

Våra guider finns på alla våra resmål och är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Alla guider genomgår Ski Travel Groups omfattande guideutbildning. Guiderna flyttar ner till Alperna tidigt på säsongen och bor på resmålet hela vintern vilket gör att de har goda kunskaper om området och gärna svarar på frågor och kommer med personliga tips.


   

Se vad våra gäster tycker


    

Totalbetyg: 3,9 av 5 Baserat på 8141 svar
Lion Alpin logo