Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

 

 

Konferensresor till Alperna

Åk med företaget på konferens i Alperna och utveckla såväl era affärer som relationer i bästa tänkbara miljö. Lion Alpin skickar varje år ett flertal företag av varierande storlek till Alperna på konferensresa där vi ombesörjer allt det praktiska och ni kan fokusera helhjärtat på affärsnyttan samt njuta av skidåkning i världsklass.

Vi kan erbjuda konferensresor som varar en hel vecka till bara ett par dagar. På Lion Alpins egna hotell kan vi många gånger vara relativt flexibla på vilka dagar ni kan resa.

Om ni önskar resa ner till Alperna med buss så kan vi anordna en helt egen buss för er. Önskar ni hellre flyga så får ni en mycket prisvärd lösning genom att boka resan med ett av våra charterflyg. Alla reser då garanterat på samma flyg både ut och hem. Önskar ni ha en egen transferbuss för bara ert företag så anordnar vi givetvis det till förmånligt pris.

Ni väljer själva om ni vill inkludera liftkort eller inte på er konferensresa. Det är vanligt att inte alla på företaget åker skidor, men vi hjälper er sätta ihop ett program så att även de som inte åker skidor får en minnesvärd resa tillsammans med företaget.

Konferensmöjligheter

På ett flertal orter kan vi hjälpa er boka konferensrum av varierande storlek. På vissa hotell finns konferensrum tillgängliga direkt på hotellet, i t.ex Saalbach och på vissa andra orter så bokar vi en extern lokal som ligger nära hotellet. I Schladming t.ex har vi möjlighet att boka konferenslokal för 10 hela vägen upp till 200 personer. 

Så om ni vill ge era medarbetare en unik och minnesvärd konferensresa i vinter behöver ni bara ta kontakt med oss så tar vi fram lämpliga förslag till er.

Vi ses i snön!

 

Jag är intresserad av en konferensresa

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
LionAlpin