Pistfräsarveckan – Veckan för dig som aldrig får nog av skidåkning

Under vecka 4 i vinter har vi nöjet att presentera en ny temavecka med fokus på ren och skär piståkning. Här snackar vi liftöppning till stängning i världens största skidsystem – italienska Superski Dolomiti med utgångsläge i Canazei.

Vår vän Stefan Svensson, som har otaliga antal pistkilometer i ryggen i just Superski Dolomiti kommer vara din guide under veckan och hålla i heldagars pistvisning. Från söndag till torsdag så organiserar Stefan pistvisningar till olika delar av detta fantastiska skidområde. Räkna med att se och uppleva betydligt mer av Dolomiterna än vad du normalt gör under en vecka.

 

Vad krävs?

Du behöver vara en god skidåkare i bra form. Stefan kommer anpassa tempot, men du behöver kunna åka skidor i relativt god fart för att ni skall hinna runt de planerade rutterna för dagen. Vi kommer enbart att åka i pister, alltså ingen offpist. Vill du själv svänga av en stund utanför och möta upp gruppen går det självklart bra. Du kan såklart även närsomhelst hoppa av dagens tur om du skulle hitta ett område du vill stanna kvar i.

Vi kommer tillbaka till Canazei i slutet av varje dag.

Den här temaveckan kostar dig ingenting extra, du behöver bara boka en skidresa till Canazei under vecka 4 och välja till den kostnadsfria produkten under arrangemang: ”Pistfräsarvecka” så är du med. Vi kommer skicka ut mer information om vart ni möter Stefan när avresa närmar sig.

 

 

 

 

 

Här är en kort presentation av Stefan:

 

Hej skidåkare!

Jag heter Stefan Svensson. En av mina största passioner i livet är utförsåkning. Redan 1985 hamnade jag på en skidresa till Dolomiterna och sedan dess är jag fast.

Får aldrig nog av de härliga pisterna, den underbara miljön och den goda maten. Det som gör Dolomiti superski oslagbart är möjligheten att göra riktigt långa utflykter varje dag, utan att åka i samma pist om och om igen.

Min ambition är att dela med mig av min kunskap och kärlek till det stora området kring Canazei till alla er som precis som jag aldrig får nog av skidåkning!

Kan tillägga att jag förra vintern gjorde min första ” säsong” och på fem veckor lyckades med totalt 1203 km utför! Inte illa av en 56:a!

Hoppas att vi ses i Canazei

 

Stefan

031-16 59 00
LionAlpin