Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Varför välja Lion Alpin?

Maximal semester, minimal planering

Vi på Lion Alpin älskar skidåkning och brinner för att våra gäster ska få uppleva Alperna från dess bästa sida. Det har vi gjort i över 30 år. Därför vågar vi påstå att vi kan erbjuda dig en skidupplevelse utöver det vanliga. Vi vet att våra gäster har höga förväntningar. Du och alla andra som åker med oss vill att skidsemestern ska bli så perfekt som möjligt. Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss. Därför erbjuder vi dig kompletta paketresor där allt ingår, inklusive trygghet och omtanke.

 

5 anledningar att välja oss

1. Vi är experter och kan Alperna

Vi är experter och kan Alperna, kanske bäst av alla. Vi som jobbar på Lion Alpin är precis som du passionerade skidåkare och vi vet vad som är viktigt under en skidsemester. Våra reserådgivare har tillsammans besökt alla våra hotell, bott på många utav dem och känner ofta hotellens personal.

Varje år åker vi själva till något av våra resmål och testar backar, afterski och mat. Allt för att vi på bästa möjliga sätt ska kunna hjälpa dig att planera en skidsemester som passar just dina önskemål.

Guider från lionalpin åker skidor


   

2. Trygghetsgaranti

Bokar ni med Lion Alpin ingår vår trygghetsgaranti helt kostnadsfritt som bland annat innefattar öppet köp, skidgaranti, prisgaranti och guideservice dygnet runt.

Läs mer om vår trygghetsgaranti här.

lionalpins guider


    

3. Inga dolda kostnader

I våra paketresor ingår allt du behöver. Vi har gjort det enkelt för dig och inkluderat alla "måsten" så som liftkort och transfer till och från flygplatsen. Inga dolda avgifter tillkommer. Du kan direkt se resans totalpris och på ett lätt sätt jämföra dina alternativ.

Guider från lionalpin


     

4. Kunniga reserådgivare med lång erfarenhet av Alperna

Vår personal är skidåkare och tycker precis som du att vinterns skidsemester är årets höjdpunkt. Vi har tillsammans besökt alla våra destinationer och hotell. Vi har testat pisterna och afterskin, på så sätt kan säkra oss om att vi ger dig kompetent och personlig rådgivning vid bokning.

lionalpin guider i backen


    

5. Personlig guideservice 24/7

Våra guider finns på alla våra resmål och är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Alla guider genomgår Ski Travel Groups omfattande guideutbildning. Guiderna flyttar ner till Alperna tidigt på säsongen och bor på resmålet hela vintern vilket gör att de har goda kunskaper om området och gärna svarar på frågor och kommer med personliga tips.

Alla guider
031-16 59 00
LionAlpin