Var med och tävla om en skidresa till Alperna - tävligen är nu avslutad!

Vinn en skidresa för två till mysiga Zell am See i Österrike

Nu har du möjligheten att bli den lyckliga vinnaren som får chansen att uppleva denna fantastiska alpby i Österrike tillsammans med Lion Alpin. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att prenumerera på vårt nyhetsbrev där du får mängder av bra tips och unika erbjudanden samt lämna en motivering till varför just DU ska vinna en resa för två till Zell am See och hotell Pinzgauerhof.

Stort lycka till! 

 

Oförglömlig glaciärskidåkning på 3000 meters höjd

Zell am See är otroligt vackert beläget vid sjön Zeller See omgivet av höga alptoppar. Högsta åkhöjden är på över 3000 meter, vilket är en av de högsta i Österrike. Från Kitzsteinhorn har du en makalös panoramautsikt över sjön och Österrikes högsta berg, Grossglockner. Skidområdet med 138 km välpreparerade pister erbjuder utmaningar för alla åkstilar, från blått till svartaste svart. Väl utspritt i backarna finns mysiga matställen med solstolar för en skön paus. Läs mer om Zell am See här. 

 

Lion Alpins egna hotell Pinzgauerhof

Hotel Pinzgauerhof är ett familjevänligt och mysigt hotell med många återkommande gäster. 400 meter från hotellet ligger liften Areitbahn som tar er upp på berget Schmittenhöhe. Vill ni åka skidor på glaciären Kitzsteinhorn stannar skidbussen bara 50 meter från hotellet och resan tar knappt 20 minuter. Pinzgauerhof ligger i bydelen Schüttdorf, ca 2 km från Zell am Sees stadscentrum. Zell am Sees stadskärna nås enkelt, antingen genom en promenad längs den vackra sjön eller genom en kort taxitur. Läs mer om hotellet här

 

Tävlingsvillkor

När du deltar i tävlingen anmäler du dig även till Lion Alpins nyhetsbrev och accepterar medlemsvillkoren. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

- Vinnaren av tävlingen vinner en resa för 2 till Zell am See till ett värde av ca. 26.000:-
- 1 bidrag per person
- Åldersgräns för tävlande är 18 år
- Juryn består av Lion Alpin och Österrikes turistbyrå
- Vinnaren betalar eventuell vinstskatt
- Tävlingen pågår 29/11 - 13/12
- Vinnaren kontaktas 20 december och kommer presenteras på vår facebooksida
- Vi kontaktar vinnaren på mailadressen som anges på denna sidan, om vi inte får kontakt med vinnaren på 48 timmar tar vi kontakt med det näst bästa bidraget.
- Vinnaren måste boka in resan senast 7 dagar efter meddelad vinst.
Lion Alpin förbehåller sig rätten att ändra resvecka och avreseort i mån av tillgänglighet

 

Tävlingen sker i samarbete med

 

För mer tips om att semestra i Österrike gå med i Facebook-gruppen Semester i Österrike. Där hittar du massor med härliga tips och bra information inför din resa. 

Du kan vinna

✓ Skidresa till Zell am See i Österrike för 2, vecka 12 (16-23 mars)
✓ Flyg tur/retur Kastrup till Salzburg

✓ Transfer till och från flygplatsen
✓ Boende med halvpension på Hotel Pinzgauerhof i Zell am See
✓ 6-dagars liftkort

 

 

031-16 59 00
Lion Alpin logo