Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

   

Åk skidor på din vinterresa

Att åka på en vinterresa är en unik upplevelse. Att låta naturens krafter ta tag i dig och få dig att glida nedför det vita landskapet. Att känna vinddraget mot kinderna och rytmiskt pendla från sida till sida i sköna carvingsvängar. Att med trötta lår och rosiga kinder njuta av en kopp rykande varm choklad i sällskap av nära och kära. Att krypa under ett tjockt duntäcke och somna gott på kvällarna.

Vi på Lion Alpin har i över 30 år förverkligat tusentals svenskars drömmar om den perfekta skidsemestern i Alperna. Vi har år efter år lyssnat på våra gäster och kan därför idag erbjuda paketresor som är skräddarsydda för dig, oavsett om du åker med familjen, i sällskap av vänner, med ditt livs kärlek eller om du åker själv.  Du och alla andra som åker med oss vill att din skidvecka ska vara perfekt. Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss.

Vinterresor eller varma resor?

Gillar du både sol och snö är den bästa perioden att åka i mars månad. Då blir det ofta soliga och varma dagar där du kan avnjuta lunchen i tshirt.

De österrikiska och italienska Alperna är perfekta för en aktiv vintersemester. Skidorterna här är kända för att ha en frisk men behaglig temperatur och bra snötillgång. De höga bergen ger långa svepande pister i alla svårighetsgrader. Även barnen kan njuta av långa backar i Alperna. Långa backar i minusgrader håller länge och leder till att du inte behöver ta liften så många gånger, vilket sparar tid och ger mer nöje för pengarna.

En perfekt vintersemester med skidåkning

Alplandet som andas gemyt och gästfrihet. Österrike har begåvats med en storslagen natur och magnifika berg designade för det vi älskar mest, skidåkning.

Hela nationen är en symbol för vintersport och här finns garanterat något för alla. Österrike bjuder på fartfyllda åk, en av världens mest välansedda skidskolor, stämningsfull afterski, välpreparerade pister och utmaningar för alla typer av skidåkare.

 

Lion Alpins egna hotell

Utsålt under den angivna perioden

Det finns inga utvalda hotell
031-16 59 00
Lion Alpin logo