Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresor till Wagrain - Barnfamiljernas favorit

Se hotell och boka resa

Pistfakta
  119 km blå pist
  189 km röd pist
  42 km svart pist
Destinationsfakta
Byns höjd:
850 m
Högsta åkhöjd:
2188 m
Längsta nedfart:
8 km
Total pistlängd:
350 km
Längdskidor:
220 km
Off-Pist:
Ja
Antal liftar:
89
Kabinliftar:
13
Sittliftar:
35
Ankarliftar:
52
Liftkap. / timme:
120000
Transfertid:
1-1,5 timme

Upplev vintern i Wagrain i ett av Lion Alpins egna hotell. I Wagrain erbjuder vi ett stort utbud av egna hotell för dig som söker en riktig alpkänsla. Våra boenden håller alltid en hög standard för att du ska trivas och många av våra boenden ligger granne med liften. 

Under en skidresa till Wagrain kan du ta ut svängarna i sköna manchesterpister medan barnen åker med en skandinavisk skidlärare. Luncha tillsammans i en mysig liten alpstuga och busa tillsammans i backarna resten av dagen. Mer utmanande skidåkning finns också, vilket världscuptävlingarna i närheten vittnar om. I Wagrain är leendena stora hos skidåkare i alla åldrar.

Skidresor till Wagrain

Det är inte svårt att förstå varför gemytliga Wagrain har blivit en storfavorit hos barnfamiljerna. Här kan du ge dina barn en perfekt introduktion av Alperna och se dem utvecklas till riktiga skidentusiaster. Skidsystemet är stort, välplanerat och lätt att hitta i. Åk tillsammans i breda backar eller välj olika nedfarter och möts där nere. Denna skidresa blir startskottet på alla alpresor ni kommer att göra tillsammans.

Bästa sättet att få en känsla för Wagrain är att kolla in vår film.

Skidsemester med barnen i centrum

Det är otroligt viktigt att barns skidupplevelser blir positiva. Därför ligger våra prisvärda hotell på gångavstånd till liften. I Wagrain är liftköerna korta tack vare ett modernt liftsystem. Det stora leklandet i backen har tunnlar och banor som gör åkningen rolig. Här ordnas massor av spännande aktiviteter och det finns en stuga för inomhuslek när små tår blir kalla. I skidskolan kan barnen åka med skandinaviska skidlärare.

I Wagrain finns skidåkning för entusiasten

Wagrain bjuder på drömbackar för carvingåkaren. De långa, breda, röda pisterna uppmanar dig till böljande svängar. Närmast byn är backarna lättare men ett snöbollskast bort finns mer utmanande skidåkning. Testa stålkanterna i världscupbackarna i Flachau och Zauchensee eller klättra uppför Griessenkar och pumpa puder. Vi erbjuder barnpassning så du hinner dra några repor nerför berget.

Liftnära boende med halvpension

Våra hotell ligger nära backen och är utformade för avkoppling när du inte åker skidor. Menyerna brukar få bra betyg och på Grafenberg Resort finns en uppskattad barnbuffé. Här hittar du även vår Snow Club för alla busiga barn.

Boka din skidsemester till Wagrain och upplev barnfamiljernas favoritresmål i Alperna.

Fartfyllda aktivitetstips

  • I vattenlandet Wasserwelt finns rutschkanor och utomhuspool.
  • Snow Club bjuder på skattjakt, familjequiz, filmvisning och lekar.
  • Ta en tur nerför berget på en österrikisk kälke.

Lugna stunder

  • Prova relaxavdelningen i Wasserwelt.
  • Åk häst med släde genom det snöklädda landskapet.
       

Vad våra gäster säger om Wagrain

Populära hotell i Wagrain

Det finns inga tillgängliga hotell under denna perioden. Maila oss på info@lionalpin.se eller ring 031-16 59 00 så hjälper vi dig.

  • Filter:
031-16 59 00
Lion Alpin logo