Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL GRAFENBERG RESORT

Guideteamet i Wagrain vill gärna hälsa er välkomna hit! Vi kan träffas på ert hotell var morgon och kväll. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer. När vi är på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang och få besvarat eventuella frågor. Vi berättar gärna om våra personliga tips och ser framemot att höra om era upplevelser i backen. Vårt veckoprogram finner ni på min bokning, hemsidan och på infotavlan på hotellet. 

Härunder har vi samlat lite praktisk information om ert hotell samt generell info om Wagrain.

Ankomst: Det är möjligt att förvara bagaget på hotellet vid tidig ankomst. Nyckeln till rummet får ni utlevererad i receptionen efter kl. 15:30. Det är möjligt att tillköpa frukostbuffé i receptionen för 12€ för vuxna och 6€ för barn.

Frukost: Serveras mellan 07:00-09:30.

Fika: Eftermiddagsbuffén består av kaffe, kaka, varm choklad och te och serveras mellan 15:30-16:30

Middag: Middagen serveras under två sittningar, klockan 17:30 eller 19:15.

Städning: Rummen städas på ankomst-och avresedagen. Två gånger i veckan görs lättare städning av rummen och handdukarna blir bytta samma dag, Måndag och Onsdag för 3:e, 4:e och 5:e våningen och tisdag och torsdag för 1.:a och 2:a våningen. Handdukarna blir bytta om de ligger på golvet.

Reception: Har öppet mellan 07:30-12:00 och 15:00-21:00

Bar: Har öppet mellan 14:00-00:00

Bastu: Bastun har öppet mellan 15:00-20:00. Det finns möjlighet för att få extra handdukar i receptionen och badrockar kan hyras för 10€

Avresa: Rummet ska vara tomt senast kl. 10. Bagaget kan förvaras på hotellet. Dagen före avresa finner ni avresetid på hotellet. Vid tidig avresa är det mycket viktig att checka ut dagen före avresa, då receptionen först öppnar klockan 07:30. Avresemat finns som buffé kl 17:30. Priset är 28€ för vuxna och 14€ för barn

Skidkällare: Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet. Så pjäxor, skidor, snowboards osv. ska bevaras i skidkällaren.

Liftkort: Du får utlevererat liftkort av dina guider. Det är viktigt att spara liftkortets spärrnummer. Spärrnumret är markerat med en *. Noteras detta kan ni, vid borttappat liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad.

Liftarna: Liftarna i Wagrain är öppna mellan 08:30-16:00

Skiduthyrning: Skiduthyrningsbutiken heter Skistadl och är belägen  vid sidan av hotellet. Har ni beställt skidhyra hemifrån ligger det en voucher i ert välkomstkuvert. Denna ska tas med till Skistadl.

Skidskola: Har ni beställt skidskola finns det en voucher på detta i ert välkomstkuvert, denna ska tas med upp på berget. Mötesplats för skidskolan står på vouchern.

Skidbuss: Närmaste stopp är ca 50m nere vid vägen vid Grafenberg-liften. Skidbussen avgår var 15:e minut mellan 8:15-17:00

WIFI: Användarnamn:  Lösenord:

Nattingång: Efter kl 24 skall nattingång användas med hjälp av nyckelkort

Guiderna är din garanti för en skidsemester utan problem. Därför är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig och besvara dina frågor.

Du kan komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.

Servicetelefon: +43 699 1414 7510

Skriv gärna ner numret eller sparat det på din telefon, så har du det alltid inom räckvidd ifall du får behov för det.

Vi är ser framemot att ge er en skidresa i särklass!

Med vänlig hälsning Guideteamet i Wagrain.

 

031-16 59 00
LionAlpin