Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på
Lion Alpins egna hotell
  • Bra läge
  • Rejäl frukostbuffé
  • 3-rätters middag eller buffé
  • Bastu
  • Gratis WiFi

Planlösning för lägenheter och hotellrum

2-4 personers hotellrum

Ett hotellrum med badrum. Rummet består av en dubbelsäng och en utfällbar våningssäng för 2 personer. Rummet kan bokas till max 3 vuxna. Vid bokning av hotellrum ges även tillgång till ett gemensamt vardagsrum med kök och balkong som delas med ytterligare ett hotellrum.

Rum inkl. badrum ca. 16-18 m2.
Kan bokas av max 3 vuxna.

 

4-6 personers lägenhet
Lägenhet med ett sovrum med badrum. Sovrummet består av en dubbelsäng och en utfällbar våningssäng för 2 personer. Vardagsrum med kök och balkong med 2 bäddar i bäddsoffa. Observera att bäddsoffan endast är 140cm lång. Lägenheten kan bokas till max 3 vuxna. 


Rum inkl. badrum och vardagsrum ca. 47 m2.
Kan bokas av max 3 vuxna.

 

5-8 personers lägenhet
Lägenhet med två sovrum och två badrum med dusch och toalett. Vardagsrum med kök och balkong. Varje sovrum består av en dubbelsäng och en utfällbar våningssäng för 2 personer. Lägenheten kan bokas till max 6 vuxna.

Två sovrum inkl. badrum och vardagsrum ca. 64 m2.
Kan bokas av max 6 vuxna.

 

5-10 personers lägenhet
Lägenhet med två sovrum och två badrum med dusch och toalett. Vardagsrum med kök och balkong med 2 bäddar i bäddsoffa.. Varje sovrum består av en dubbelsäng och en utfällbar våningssäng för 2 personer. Observera att bäddsoffan endast är 140cm lång. Lägenheten kan bokas till max 6 vuxna. 


Två sovrum inkl. badrum och vardagsrum ca. 64 m2.
Kan bokas av max 6 vuxna.  • Filter:
Lion Alpin logo