Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

VÄLKOMMEN TILL HOTEL KIRCHBODEN

Guideteamet i Wagrain vill gärna hälsa er välkomna hit! Vi kan träffas på ert hotell var morgon och kväll. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer. När vi är på hotellet har ni möjlighet att anmäla er till våra arrangemang och få besvarat eventuella frågor. Vi berättar gärna om våra personliga tips och ser framemot att höra om era upplevelser i backen. Vårt veckoprogram finner ni på min bokning, hemsidan och på infotavlan på hotellet. 

Härunder har vi samlat lite praktisk information om ert hotell samt generell info om Wagrain.

Ankomst: Bagage förvaras i bagageutrymmet bredvid källarbaren. Nyckeln till rummet kan först hämtas i receptionen från kl. 15.30 på ankomstdagen. På ankomstdagen går det att köpa frukost för vuxna för 18 € (2 år och över) och gratis för barn (under 2 år).

Frukost: Frukostbuffén serveras från 07:00 till 09:30.

Kaffe och kaka: Serveras i restaurangen kl. 15.30-16.30.

Middag: Serveras under två sittningar. Första sittningen är klockan 17:30 - 19:30 och andra sittningen är klockan 20:00 -21:30.

Tisdagar, torsdagar och lördagar serveras det buffé. De övriga dagarna serveras det en 3-rättersmeny.

Receptionen: Öppet från kl. 08.00 till 12.00 och från kl. 15.00 till 19.00.

Obs. vid ankomst utanför receptionens öppettider finns det alltid någon som tar emot dig.

Baren: Öppet från 15:00 till 22:45.

Bastun: Är öppen från 15:00 till 21:00. Det finns även en möjlighet att köpa extra bastuhanddukar och badrockar i receptionen. Priset på bastuhanddukar är 3 euro per person och badrockarna kostar 10 euro per person.

Obs. När du har köpt bastuhanddukar eller badrockar så är gratis att byta dem i receptionen.

Avresa: Senast utcheckning klockan 10. Bagage kan förvaras i bagageutrymmet bredvid källarbaren fram till avgång. Information om avgångstid kommer att finnas på informationstavlan på hotellet senast dagen före avgång. Det finns även möjlighet att beställa avgångsmat på hotellet klockan som går att äta mellan klockan 16:30-17:15. Detta måste bokas dagen innan avresa, priset är 30 € för vuxna (över 12 år) och 16 € för barn (2-12 år), barn under 2 år äter gratis.

Skidkällaren: Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning i rummen, detta betyder att pjäxor, skidor, snowboards och liknande måste förvaras i skidkällaren på egen risk.

Liftkort: Du kommer att få ditt liftkort av dina guider. Det är viktigt att notera liftkortets spärrnummer. Spärrnumret är markerat med en *. Om detta noteras, kan du vid tappat liftkort få ett nytt mot en mindre avgift.

Liftarna: Liftarna i Wagrain öppnar kl 08:30 och stänger kl 16:00.

Skiduthyrning: Skiduthyrningen heter Ski-Stadl och ligger tvärsöver Grafenbergliften. Har du hyrt skidor hemifrån finns det en voucher i välkomstkuvertet som du måste komma ihåg att ta med till Ski-Stadl. Det är även möjligt att köpa försäkring för 10 € för vuxna och 5 € för barn. Öppettiderna för skiduthyrningen är mellan 08:30-18:00.

Skidskola: Har du bokat skidskola finns det en lapp i välkomstkuvertet som ska tas med till fjället. Både nybörjare och avancerade startar på toppen av Grafenbergliften.

Skidbuss: Närmaste hållplats är ca. 50 meter nerför backen utanför hotellet. Skidbussarna går var tionde minut från kl. 08.30 till 17.00.

Wifi: Är gratis, men hastigheten och kvaliteten kan variera.

Nattentré: Efter kl. 24 ska nattentréerna användas med nyckelkort.

Guiderna är din garanti för en skidsemester utan problem. Därför är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig och besvara dina frågor.

Du kan komma i kontakt med oss på vår servicetelefon.

Servicetelefon: +45 53 65 90 12

Skriv gärna ner numret eller sparat det på din telefon, så har du det alltid inom räckvidd ifall du får behov för det.

Vi är ser framemot att ge er en skidresa i särklass!

Med vänlig hälsning

Guideteamet i Wagrain.

 

031-16 59 00
LionAlpin