Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Alpeffect Hotel
  • Bra läge
  • Rejäl frukostbuffé
  • 3-rätters middag eller buffé
  • Gratis WiFi

Wagrain pistkarta (Klicka på kartan)

    

    

Wagrain är en väldigt populär ort, framförallt bland barnfamiljer. Du åker här i flera olika skidområden, med en härlig variation där både 4-åringen som står på skidor för första gång och mamman som är avancerad åkare kan hitta sin favoritpist. Se detaljerad pistkarta över Wagrains närområde här.

Familjevänligt skidområde

Åkningen i Wagrain är fördelat på två berg, med Grafenberg på ena sidan av dalen och Flachau på den andra. De två bergen är sammanlänkade med spektaktulära G-Link  som går rakt över dalen med fantastisk utsikt samtidigt som det smidigt binder ihop skidåkningen. På båda bergen hittar man pister väl anpassade för barn och familjer.

Det är väldigt smidigt om man är flera i sällskapet med olika skiderfarenhet, då en kan åka blått och en annan rött och ändå sluta på samma plats i både mitten och på botten. Således är man samlad genom dagen. 

I hjärtat av Ski Amadé

Wagrain ligger mitt i Ski Amadé som är ett samarbete mellan Wagrain, Flachau, Flachauwinkl, Schladming, Bad Gastein, Kleinarl, Zauchensee där samma liftkort gäller på alla destinationerna. Här har man med andra ord riktigt goda möjligheter för dagsutflykter till de närliggande orterna. 

Skidsafari till Zauchensee

En av de närliggande orterna är världscup-orten Zauchensee. Hit kan du ta en dagsuflykt, antigen på egenhand eller genom en av våra arrangemang i veckan. Man tar sig hit genom att först åka bussen en liten bit till Kleinarl, där man åker vidare på skidor till Flachauwinkl innan man tar liften upp och är i Zauchensee. Använd dagen här innan du tar dig tillbaka samma väg du kom.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin