Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Kirchboden

 

 

Välkommen till Wagrain och Hotel Kirchboden

Guideteamet här i Wagrain hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje morgon och eftermiddag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Det är möjligt att förvara bagage i källaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas från kl. 15.30. Frukost på ankomstdagen kan köpas till och kostar 12€ för vuxna och 6€ för barn.

Frukost
Serveras kl. 07.30 - 09.30.

Middag
Middagen serveras i två sittningar. Den första startar kl. 18.00 - 19.30 och den startar kl. 20.00 - 21.30.

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 10.00. Bagage kan förvaras i källaren. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa. Kvällsmat kan köpas till på avresedagen, middagen serveras kl. 17.30 i form av buffé. Priset är 28€ för vuxna och 14€ för barn.

Städning
Rummen städas på ankomst/avrese-dagen. Två gånger i veckan görs en lättare rengöring och handdukar byts ut. Detta sker måndag och onsdag för våning 3,4 och 5. Tisdag och torsdag för våning 1 och 2. Vi byter de handdukar som ligger på golvet.

Skidkällare
Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet, detta ska förvaras i skidkällaren.

Skidbuss
Närmaste hållplats ligger cirka 50 meter från hotellet. Bussen avgår var 10:e minut mellan kl. 08.15 - 17.00.

Lift
Liftarna i Wagrain har öppet kl. 08.30 - 16.00.

Liftkort
Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra
Skiduthyrningen heter Ski-Stadl och ligger precis över gatan från Grafenberg-liften. Om du har förbokat skidhyra hemifrån så ligger det en voucher i ert välkomstkuvert som ni behöver ta med till Ski-Stadl. Det är möjligt att köpa till försäkring för 10€/vuxen och 5€/barn. Öppettiderna är: kl. 08.30 - 18.00.

Skidskola
Om du har bokat skidskola så ligger det en voucher för detta i ditt välkomstbrev som du måste ha med dig till skidskolan. Både nybörjare och fortsättningsgrupper startar på toppen av Grafenberg liften. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +43 699 1414 7510.

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Wagrain

031-16 59 00
LionAlpin