Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Wagrain, Österrike Österrike

 

Nedan hittar du vårt stora utbud av hotell i Wagrain och i närhet av den Österrikiska byn. Välj mellan att bo på hotell eller i lägenhet, alla med hög standard och riktig alpkänsla. Vi har gjort det enkelt för dig att välja det boende som passar dig bäst i Wagrain, genom att översiktligt visa hotellen och lägenheternas avstånd till lift, uthyrning och skidbuss. Utöver det ger vi dig tre fördelar med vardera boende. Allt för att göra det enkelt för dig att välja rätt boende.

Hitta ditt boende i Wagrain

Tassarna är Lion Alpins egna bedömning av hotellet eller lägenheten, vår rekommendation till dig utifrån bland annat avstånd till lift, standard och helhet. Vill du veta mer om de olika boendena kan du enkelt klicka dig in på de olika hotellen och lägenheterna för att läsa mer. På varje boende specifika sida kan du ta del av mer information och andra gästers betyg och rekommendationer. Vill du har hjälp att välja boende i Wagrain är du varmt välkommen att kontakta våra reserådgivare.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin