Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Wagrain, Österrike Wagrain, Österrike

 

Nedan hittar du vårt stora utbud av boende i Wagrain och i närhet av den Österrikiska byn. Välj mellan att bo på hotell eller i lägenhet, alla med hög standard och riktig alpkänsla. Vi har gjort det enkelt för dig att välja det boende som passar dig bäst i Wagrain, genom att översiktligt visa hotellen och lägenheternas avstånd till lift, uthyrning och skidbuss. Utöver det ger vi dig tre fördelar med vardera boende. Allt för att göra det enkelt för dig att välja rätt boende.

Tassarna är Lion Alpins egna bedömning av hotellet eller lägenheten, vår rekommendation till dig utifrån bland annat avstånd till lift, standard och helhet. Vill du veta mer om de olika boendena kan du enkelt klicka dig in på de olika hotellen och lägenheterna för att läsa mer. På varje boende specifika sida kan du ta del av mer information och andra gästers betyg och rekommendationer. Vill du har hjälp att välja boende i Wagrain är du varmt välkommen att kontakta vår reserådgivare.

 

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinformation

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Utsläppas inom den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier

Låt oss göra jobbet åt dig!

Vill du ha ett reseförslag på den perfekta skidresan skickat till dig? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar

031-16 59 00
Lion Alpin logo