Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa

Ospecificerad lägenhet i Wagrain / Kleinarl - Wagrain Österrike

Wagrains skidområde passar perfekt när familjen ska resa till Alperna för första gången. De största skillnaderna mot svenska fjällen är att bergen är högre, backarna mycket längre och liftköerna är kortare. Alperna bjuder helt enkelt på en större upplevelse för barn och föräldrar.

Dessa lägenheter är ett mycket bra boendealternativ för dig som vill resa till Alperna över sportlovet till en så liten peng som möjligt, här får du riktigt mycket för pengarna.

Ospecificerade lägenheter

Lägenheterna tillhör kategorin ospecificerat vilket innebär att vi inte vet exakt vilken lägenhet du bokar. Detta får du reda på väl nere på plats på destinationen. Lägenheten ligger antingen i Wagrain eller i grannbyn Kleinarl, men de tillhör båda samma skidsystem. Detta betyder också att vi inte kan säga vart lägenheterna ligger i förhållande till liften, centrum eller skiduthyrningen.

Bokar du mer än en lägenhet kan vi inte garantera att de är i samma hus eller i närheten av varandra.

När du bokar en ospecificerad lägenhet kan vi inte säga vilken standard lägenheten kommer ha. Det vi kan säga är att generellt i Österrike så är standarden högre än i t.ex Frankrike eller Italien, men vi kan inte garantera att den lägenhet du bokar håller en viss minimumstandard. Det är därför priset är så lågt på denna typ av boende.

Det ingår ingen pension i detta boendealternativ. 

Lägenheterna

I samtliga lägenheter ingår sängkläder, handdukar samt slutstädning. Spjälsängar går att få i samtliga lägenheter.

2 rumslägenhet med plats för 4 personer (max 2 vuxna)

1 sovrum med 2 sängar (kan vara dubbelsäng), 1 vardagsrum med sittgrupp samt 2 sovplatser, kök/pentry, WC & dusch/bad, TV.

3 rumslägenhet med plats för 6 personer (max 3 vuxna)

2 sovrum med 2 sängar vardera (kan vara dubbelsäng), 1 vardagsrum med sittgrupp samt 2 sovplatser, kök/pentry, WC & dusch/bad, TV.

Internet

Det kan finnas WiFi i lägenheterna men det är inget som vi kan garantera. Om det finns så kan det tillkomma en extra kostnad för detta som betalas på plats.

Viktig information

Dessa lägenheter bokas enbart på begäran, vilket innebär att vi först måste få bokningen bekräftad av vår samarbetspartner innan din bokning är godkänd. Ditt resebevis skickas till dig så snart vi mottagit bekräftelse från vår partner. Skulle det vara fullbokat kontaktar en av våra säljare dig.

Läs merMinimera
  • Filter:
Få vägbeskrivning

Andra har även kollat på

031-16 59 00
LionAlpin