Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Träffa skidguiderna i Wagrain

Här kan du läsa lite om säsongens guider och lära känna dom redan innan du kommer ner till Alperna!

Har du några frågor kan du skriva till dom här »

 

 

Linnéa - svensk guide

Jag heter Linnéa, är 19 år och kommer från Helsingborg. Jag är en av de svenska guiderna här i Wagrain och jag ser otroligt mycket fram emot att få möta alla gäster! Tillsammans med mina kollegor från Lion Alpin arbetar jag för att se till så att skidsemestern överträffar alla förväntningar!

 

 

Julia - svensk guide

Hej allihopa!

Mitt namn är Julia, jag är 19 år och kommer från Göteborg. Denna säsongen kommer jag att jobba som guide för Lion alpin här i Wagrain och jag hade inte kunnat vara mer taggad på det! Utöver skidåkning älskar jag också att segla och att hänga med mina sköna vänner och familj

Jag har stått på skidor sedan jag var 3 år. Jag älskar allt kring en skidsemester i alperna och hoppas kunna se till att er skidsemester i år blir den fetaste någonsin! Vi ses!

 

 

Rebecka - svensk guide

Hej!

Mitt namn är Rebecka Olsson och jag är tjugo år. Jag kommer ifrån Göteborg men är så redo till en säsong som guide för Lion Alpin i Wagrain denna vintern! 

Jag har stått på skidor så länge jag kan minnas och vet inget bättre ställe att spendera vintern på än i Alperna och framförallt i fantastiska Wagrain!

Jag kommer att finnas till för barnen och ni hittar mig på  Kidsclub på Grafenberg. Jag hoppas ni är redo för en snöfylld och solig säsong i Alperna. Jag, och resten av Wagrain teamet kan inte vänta till att få träffa er här nere. Vi ses! 

 

 

 

Hanna - svensk guide

Hej alla där hemma i Sverige!

Mitt namn är Hanna. Jag är 19 år och kommer från lilla Varberg som ligger på västkusten. Under vintern kommer jag vara skidguide i härliga Wagrain. Jag är supertaggad på en vinter i snön och på att får träffa alla våra gäster!

 

 

Joel - svensk guide

Jag heter Joel och är 20 år, jag älskar att åka skidor och träffa nya människor. Jag ser så fram emot en säsong med härliga gäster, fantastisk skidåkning och såklart en grym afterski, ses i Wagrain i vinter.

 

 

Pernille - dansk guide

Hej! Jeg hedder Pernille, jeg er 20 år gammel, og jeg er børneguide for SkiGroup her i fantastiske Wagrain. Jeg glæder mig super meget til at tage i mod jer på Grafenberg Resort, og til at vi skal have en masse gode stunder her i sneen.

Vi ses i sneen!

 

 

Nikolaj - dansk guide

Hej jeg hedder Nicolaj, og jeg er guide for SkiGroup. Jeg kommer fra Esbjerg. Jeg glæder mig enormt til at alle jer søde gæster kommer ned os. Teamet og jeg vil gøre vores ypperste for at skabe rammerne for den bedste skiferie i kunne drømme om. Vi snes!

 

 

Ida-Marie - dansk guide

Hej med jer! Jeg hedder Ida. Jeg er 21 år gammel og skal være en af jeres guider i Wagrain i denne sæson.
Jeg bor i Nordjylland, Frederikshavn men ser utroligt meget frem til at bo i alperne med mine dejlige kollegaer igennem sæsonen, og ikke mindst hilse på alle jer dejlige gæster der kommer og besøger os. Dette er min 2. sæson i alperne som guide i Wagrain og jeg glæder mig utroligt meget til at hilse på jer, og være med til at gøre jeres ferie i alperne helt perfekt.

Vi ses i sneen!

 

 

Emil - dansk guide

Servus, mit navn er Emil og jeg er 20 år gammel. Jeg kommer fra Vejle og pt. arbejder jeg som skiguide for SkiGroup i Wagrain. Jeg kan slet ikke vente til at se jer i Alperne. Auf wienerschnitzel.

   

Dicte - dansk guide

Hejsa! Jeg hedder Dicte, og jeg skal tilbringe denne vinter i smukke Wagrain som guide for Højmark Rejser! Jeg kommer fra en lille by ved navn Brønderslev i Nordjylland, men efter min første sæson som guide i Maria Alm forelskede jeg mig i Alperne. Derfor er jeg utroligt glad for at være tilbage og få lov til at bruge en masse tid på ski og med jer gæster, der kommer her til Wagrain. Jeg ser frem til at møde jer alle sammen og sørge for, at I får en helt uforglemmelig oplevelse i skønneste Wagrain! Vi ses

 

 

Gustav - dansk guide

Mit navn er Gustav og jeg er, sammen med mine 8 skønne kolleger, SkiGroup-guide her i Wagrain. Jeg kommer fra Odense og er til tider blevet beskyldt for at snakke en smule fynsk. Jeg og teamet har arbejdet på højtryk for at kunne stable den bedst mulige skiferie på benene for jer. Vi glæder os til at sne jer!

 

 

Ida - dansk guide

Hejsa jeg hedder Ida Fro jeg er 21 år gammel. Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at være i Kids Club på Grafenberg Resort den her sæson, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg håber i er klar på at komme ned, og have en masse sjove timer i sneen sammen med mig .

 

 

Cecilie - dansk guide

Hej jeg hedder Cecilie jeg kommer fra Fredensborg.

Jeg er vild med at stå på ski, og er så glad for, at få lov til at få en sæson nede i alperne med SkiGroup.

Jeg glæder mig utrolig meget til, at se dig nede i sneen, og sørge for, at du for en uforglemmelig skiferie.

 

 

Kristian - dansk guide

Hej! Mit navn er Kristian og jeg er Højmarkguide! Jeg kommer fra Bøjden, en lille by på Sydfyn 10km uden for Faaborg!

Sammen med mine 15 kollegaer i Wagrain glæder vi os til at i skal komme og få den bedste skiferie! Vi vil i hvert fald gøre alt for det kommer til at ske!

 

 

Sarah - dansk guide

Guten tag

Jeg hedder Sarah, og jeg kommer fra en lille by kaldet Aulum i Danmark.

Jeg arbejder som skiguide for SkiGroup i Wagrain. Jeg vil sammen med mine 15 andre kollegaer gøre alt for at i får en uforglemmelig skiferie, med masser af aktiviteter og gode minder. Jeg glæder mig utroligt meget til at møde jer i Alperne. Vi ses.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin