Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Skidresor till Zauchensee – Skidåkning i världsklass

Se hotell och boka resa

Pistfakta
119 km
189 km
42 km
2100 m (Topp) 1350 m (Stad)
Destinationsfakta
Byns höjd:
1350 m
Högsta åkhöjd:
2100 m
Längsta nedfart:
8 km
Total pistlängd:
350 km
Off-Pist:
Ja
Antal liftar:
82
Transfertid:
1,5 timme

Upplev vintern i Zauchensee i ett av Lion Alpins hotell. I Zauchensee erbjuder vi ett stort utbud av hotell för dig som söker en riktig alpkänsla. Våra boenden håller alltid en hög standard för att du ska trivas. I Zauchensee bor du mitt bland pisterna, bokstavligt talat. Byn ligger på 1350 meter över havet och är omgiven av höga alptoppar. Från byn finns flera liftar att välja mellan som snabbt tar dig upp i skidområdet. Kasta dig ut för de välpreparerade pisterna och njut av friheten. Här finns det gott om plats att svänga på.

Vårt nya resmål Zauchensee passar dig som prioriterar skidåkning i världsklass och bekvämt liftnära boende.

Skidresor till Zauchensee

Under en skidsemester i Zauchensee väntar stora skidupplevelser på dig. Byns höga höjd gör resmålet till ett mycket snösäkert alternativ.

Då det endast finns ett fåtal hotell i byn är det om förmiddagarna få människor i pisterna. Här finns det alltså massa plats för svepande carvingsvängar. Är du morgonpigg kan du få de nypistade nedfarterna helt för dig själv. Ställ klockan och lägg de första spåren i Zauchensees världscuppist.

Utmanande och snösäkert skidområde

Zauchensees skidområde är via en kort tur med skidbussen sammanlänkat med Flachauwinkel, Kleinarl, Flachau och Wagrain. Totalt har du 350 km pister att utforska. Alla områdena ligger på perfekt dagstur-avstånd. En populär tur är att ta liften upp från Zauchensee och åka ner på andra sidan berget. Där finns en buss som tar dig under motorvägen till Flachuawinkl och Kleinarl. Här hittar du många fina pister. I Flachuawinkl finns även den berömda snow parken Absolut Park som erbjuder mängder av möjligheter för alla nivåer.

Tack vare sin höga höjd och snösäkerhet finns det både bra offpistmöjligheter och 21 km fina längdspår i Zauchensee.

I Zauchensee är avstånden korta

Det härliga med en skidsemester i Zauchensee är att allt du behöver finns inom bekvämt avstånd. Du behöver egentligen inte röra dig längre än mellan liften och hotellet. Söker du pulserande nattliv och stora shoppingmöjligheter ska du inte åka hit. Uppskattar du däremot en by mitt i skidåkningens centrum är du rätt ute. Här handlar nästan allt om skidåkning och på hotellen finns det mesta som man kan önska sig när liftarna har stängt.

Det finns tyvärr ingen mataffär i Zauchensee utan man måste ta sig till grannbyn Altenmarkt några km bort om man vill handla. Därför har vi valt att inkludera halvpension i alla våra boendealternativ i Zauchensee.”
  

Populära hotell i Zauchensee

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
Lion Alpin logo