Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Enzian

 

 

Välkommen till Zauchensee och Hotel Sportwelt

Guideteamet här i Zauchensee hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje dag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Det är möjligt att förvara bagage i skidkällaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas från kl. 15.30. Frukost på ankomstdagen kan köpas till och kostar 19€.

Frukost
Serveras kl. 07.30 - 10.00.

Middag
Serveras kl. 18.30 - 20.00.

Receptionen
Har öppet kl. 08.00- 21.00

Wellness
Har öppet kl. 14.30- 19.00

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 10.30. Bagage kan förvaras på hotellet. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa. Vid tidig avresa är det viktigt att checka ut dagen innan, eftersom receptionen inte öppnar innan kl 08.00.

Skidkällare
Det är inte tillåtet att förvara skidutrusning på rummen, detta ska förvaras i skidkällaren.

Lift
Liftarna i Zauchensee har öppet kl. 08.30 - 16.00.

Liftkort
Liftkorten får ni av era guider vid ankomst. Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra
Skiduthyrningen heter Sport2000 och ligger bredvid hotellet. Om ni har beställt skidhyra hemifrån, ligger det en voucher i välkomstkuvertet, som ni tar med till Sport2000.

Skidskola
Om ni har beställt skidskola hemifrån, hittar ni en voucher i välkomstkuvertet. Vouchern tar ni med upp på berget. Mötesplats och mötestid framgår på vouchern. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Wifi
Koden finns i ert rum.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +45 53 65 64 52

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Zauchensee

031-16 59 00
LionAlpin