Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Hotell i Zauchensee, Österrike Österrike

 

Nedan hittar du vårt utbud av hotell i Zauchensee, Österrike. I Zauchensee har alla hotell fantastiskt läge med närhet till lift och hög standard. Alla boende har bastu och flera av dem är utrustade med egen pool. För att göra det enkelt för dig att välja rätt boende i Zauchensee har vi skapat en översikt för vardera hotell. I översikten kan du enkelt jämföra avstånd till lift, uthyrning och skidbuss.

Hitta ditt boende i Zauchensee

I Zauchensee har fyra av totalt fem hotell fått bedömningen fyra tassar. Det är Lion Alpins egen kategorisering och kan skilja sig från bedömningen som hotellet fått från den lokala turistmyndigheten. I Vår egen bedömning betygsätter vi faciliteter på boendet, standard, avstånd till lift och centrum, samt helhetsintrycket av service och atmosfär. Tassarna är våra rekommendationer och kan fungera som riktlinjer för dig när du väljer boende i Zauchensee. Vill du läsa mer om hotellen kan du enkelt klicka in på det specifika hotellet där du även kan ta del av andra gästers omdöme och betyg av hotellet. Våra reserådgivare hjälper dig gärna att hitta rätt boende för dig.

Vi söker just nu igenom hela vårt utbud efter de bästa resorna för dig, det kan ta en liten stund...

Vi är nästan där - bara ett ögonblick till...

{{traveldate.date | date:'dd'}}
{{traveldate.date | date:"MMM"}}
{{traveldate.date | date:"EEE"}}
Vecka {{traveldate.week_no}}

Reseinfo

{{hotellist.departuredate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimedeparture | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.departureduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.departureduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodedeparture}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportdeparture}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodedeparture}})
{{hotellist.returndate | date:"EEEE dd. MMMM yyyy"}} {{hotellist.transportinfo.departuretimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} - {{hotellist.transportinfo.arrivaltimereturn | date:"HH:mm":'UTC'}} ({{hotellist.transportinfo.returnduration.hour}}t {{hotellist.transportinfo.returnduration.minute}}m) {{hotellist.transportinfo.departureairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.departureairportcodereturn}}) - {{hotellist.transportinfo.arrivalairportreturn}} ({{hotellist.transportinfo.arrivalairportcodereturn}})

Hotell inte i din filtrering

Ej tillgängligt under den valda perioden

Fullbokat / Ej tillgängligt i den valda perioden

Ej tillgängligt under den angivna perioden

Tyvärr finns det inga tillgängliga alternativ baserat på dina sökkriterier.

Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på dina önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
Tyvärr är det inte möjligt att boka en resa online om ert resesällskap är fler än 10 personer. Fyll i formuläret här under så skickar vi ett förslag till dig baserat på era önskemål.

Skicka förfrågan

Fyll gärna i så mycket information som möjligt, exempelvis; antal personer, transportsätt och avresedestination, vilken vecka ni vill åka, vilken destination ni vill till osv.
031-16 59 00
LionAlpin