Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Skidåkare går över fjället

 

 

Nordica Ski Week – Resan för dig som älskar att åka skidor


Nordica Ski Week 2021 går till Österrike vecka 11 och närmare bestämt Zauchensee.

Nordica Ski Week är skidresan för dig som älskar att åka skidor med gott sällskap och även tycker det är roligt att prova nya skidor. Vi kör veckan tillsammans med Nordica som är på plats med ett antal olika skidmodeller som du får testa gratis under veckan. Allt från pisträcers till puderlagg kommer finnas på plats.

Veckan spenderas med likasinnade och vi siktar på att ha ett flertal gemensamma aktiviteter under veckan för de som önskar delta. En del av hotellets restaurang är reserverad för resans deltagare så man i lugn och ro kan diskutera dagens bravader över kvällens välsmakande middag.

Om du under veckan skulle fastna för något särskilt par skidor finns det möjlighet att köpa dem till ett bra pris.

Häng med på en av vinterns roligaste skidresor!

Zauchensee

Zauchensees skidområde är sammanlänkat med Flachauwinkel, Kleinarl, Flachau och Wagrain. Totalt har du 350 km pister att utforska. Alla områdena ligger på perfekt dagstur-avstånd. En populär tur är att ta liften upp från Zauchensee och åka ner på andra sidan berget där hittar du många fina pister. Tack vare sin höga höjd och snösäkerhet finns det oerhört mycket bra offpistmöjligheter i Zauchensee. Längsta pist är 8 km, systemet har 82 liftar och den högsta åkhöjden är på 2100 m.

Boende

Du bor på Hotel Enzian ett 4-stjärniga skidhotell i Zauchensee. Boendet har perfekt läge på 1350 m höjd, mittemot pisten och huvudliften (50 m) som smidigt tar dig direkt till skidområdet. Från hotellet har du 6 närliggande liftar. 

Det 4-stjärniga hotellet andas österrikisk charm med avslappnad atmosfär och skidglädje ner i minsta detalj. Efter skiddagen kan du besöka hotellets härliga wellnessområdet. Där hittar du swimmingpool och 4 olika sorters bastu. Innan middagen kan du njuta av en god drink i ett av hotellets många lounge områden med äkta österrikisk känsla.

Du kan läsa mer om Zauchensee & Hotel Enzian här. 

Information/Pris

Avresa lördag 13 mars & hemresa lördag 20 mars 2021 (vecka 11)

Pris: 13 995 SEK

Följande ingår: Flygresa t/r från Göteborg eller Stockholm, transfer t/r (1,5 tim) Salzburg-Zauchensee, dubbelrum (standard) på Hotel Enzian, frukost, 4-rätters middag & 6 dagars liftkort, fri tillgång till Nordicas skidtest.

Tillägg som kan tillkomma: enkelrum, balkong, comfort rum, extra dag på liftkortet & skidfrakt.
Av/ombokningsskydd: 295 kr/person
Covid-19 Trygghetsförsäkring: 495 kr/person
Skidfrakt: 495 kr/person 

 

För att boka resan eller om du har några frågor, kontakta Kristin på kristin@lionalpin.se eller ring 031-75 95 557

031-16 59 00
LionAlpin