Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00

Zauchensee pistkarta (Klicka på kartan)

    

    

Skidåkningen i Zauchensee är varierad och når ut i ett stort skidområde på hela 350 km pist. Liftarna är effektiva och eftersom Zauchensee är en relativt okänd ort så är det inte helt omöjligt att du kan bränna ner för en hel pist utan att varken köra om eller bli omkörd. I Zauchensee finns även ett mindre barnskidområde för de allra minsta, detta sitter inte ihop med det stora skidområdet.

Tips om skidområdet

Som tidigare nämnt utgör hela skidområdet 350 km pist. För dig som gillar att upptäcka nya berg och pister finns det möjlighet att ta dig vidare till Flachau-Winkl på skidor. Därifrån kan du antingen ta bussen ett par minuter till Flachau eller hoppa på shuttlebussen till andra sidan av Flachau-Winkl som inte tar mer 2-3 minuter. Väljer du att åka till andra sidan av Flachau-Winkl kan du sedan ta dig vidare till Kleinarl och prova åkningen där. Med ett liftkort i Zauchensee får du inte bara tillgång till de 350 km pisterna i området, utan du kan åka skidor i hela Ski Amadé som innehåller välkända områden som Wagrain, Schladming och Bad Gastein.

Det finns gott om restauranger med bra lunchutbud runt om i hela systemet.

Offpist

För dig som gärna söker dig utanför pisten så har du kommit rätt. I Zauchensee och runt om i systemet finns det gott om utmärkta offpiståk. För den erfarne finns det bra terräng för att upptäckta egna offpiståk.

Parkåkning

För parkåkare finns den kända snowparken Absolutpark i Flachau-Winkl. Där finns allt från hopp, boxar, rails och en halfpipe för alla olika nivåer.

  • Filter:
Få vägbeskrivning
031-16 59 00
LionAlpin