Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Sök ny resa
Hotel Pinzgauerhof

 

 

Välkommen till Zell am See och Hotel zum Hirschen

Guideteamet här i Zell am See hälsar er varmt välkomna! Ni kan träffa oss på hotellet varje morgon och eftermiddag. Ni känner igen oss på våra blåa uniformer som det står Lion Alpin på. När vi är på hotellet kan du vända dig till oss om du behöver hjälp, vill anmäla dig till något av våra arrangemang eller har några frågor. Vi delar gärna med oss av våra personliga tips och ser fram emot att höra om era upplevelser på berget.

 

Ankomst
Det är möjligt att förvara bagage i källaren. Nyckeln till ert rum kan hämtas från kl. 14.00. Frukost på ankomstdagen kan köpas till och kostar 12€ för vuxna och 8€ för barn.

Frukost
Serveras kl. 07.30 - 10.00.

Middag
Serveras kl. 18.00 - 20.30.

Avresa
Rummen ska lämnas senast kl. 11.00. Bagage kan förvaras i skidkällaren. Information om avresetid finns på infotavlan senast dagen innan avresa.

Skidkällare
Det är inte tillåtet att förvara skidutrustning på rummet, detta ska förvaras i skidkällaren.

Skidbuss
Närmaste hållplats ligger på huvudvägen, cirka 70 meter från hotellet. Skidbussarna kör var 15 minut mellan kl. 08.30 - 17.00.

Lift
Liftarna i Zell am See har öppet från kl. 08.30 - 16.00.

Liftkort
Det är viktigt att ni skriver ner eller tar kort på liftkortens spärrnummer som är markerat med ” * ” . Så länge ni har detta nummer så kan ni, om ni skulle tappa bort ett liftkort, få ett nytt mot en mindre kostnad istället för att behöva köpa ett nytt.

Skidhyra

Skiduthyrningen heter Brundl och ligger vid liften Areitbahn 1. Om ni har beställt skidhyra hemifrån, ligger det en voucher i välkomstkuvertet, som ni skal ta med till Brundl Schmitten. Skiduthyrningen håller öppet alla dagar kl. 08.15 - 18.00.

Skidskola
Om ni har beställt skidskola hemifrån, hittar ni en voucher i välkomstkuvertet. Vouchern tar ni med upp på berget. Mötesplats och mötestid framgår på vouchern. Om du inte har bokat skidskola i förväg så kan vi hjälpa dig med detta.

Guideservice 24/7

Vi guider är din garanti för en problemfri skidsemester. Därför finns vi tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi är här för att hjälpa dig svara på frågor eller lösa eventuella problem. Du kan komma i kontakt med oss genom att ringa vår servicetelefon. Skriv gärna ner numret eller spara det på din mobil så att du alltid har tillgång till det när du behöver.

Servicetelefon: +43 699 1414 7615.

Vi ser fram emot att ge er den bästa möjliga skidsemestern!

Med vänlig hälsning,

Guideteamet i Zell am See

031-16 59 00
LionAlpin