Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Älskade paketresa

Älskade paketresa

Paketresan är kanske det bästa sättet att koppla av och låta någon annan sköta logistik och planering under ledigheten. Dessutom blir det ofta billigare än att planera en egen resa. Läs vidare så förklarar vi vad vi menar!

Kan det bli billigare med paketresa?

Om du lägger lång tid på research samt är helt flexibel med datum och dagar du kan resa så kan det ibland vara billigare att sätta ihop en egen resa. Men i de flesta fall blir en paketresa i slutändan ändå billigare, inte minst om något går fel under resan.

Säg att du har planerat din resa själv och flyget blir försenat. Då kan det bli svårt att få ersättning för en missad transfer eller hyrbil. Plötsligt har ett litet missöde som du inte hade kontroll över satt oförutsedda spår i din resebudget och gjort det krångligare att komma fram på ett smidigt sätt!

Om det här händer på en paketresa ser vi som resebyrå till att lösa situationen åt dig, utan extra kostnad. Du kan bara sätta i hörlurarna eller ta upp din bok och se fram emot att komma fram till resmålet. Precis som det ska vara på semester!

Därför är paketresor mer prisvärda

I många fall kan paketresor alltså bli billigare. Men framförallt är de ofta betydligt mer prisvärda och ger mer semester för pengarna. Inte minst eftersom du slipper planering och att själv behöva lösa problem som dyker upp. På våra paketresor får du bland annat:

  • Ett tydligt paketpris som du enkelt kan jämföra med andra
  • Skydd av Paketreselagen och flera garantier (resegaranti, trygghetsgaranti och skidgaranti)
  • Öppet köp i 7 dagar
  • Smidig hantering av transfer och liftkort
  • Kunniga reseledare på plats
  • Gratis rådgivning och kundtjänst
  • Hjälp att planera resor med stora grupper
  • Betydligt bättre möjligheter för att boka om

Att paketpriset är satt från början och inte kommer ändra sig gör det lätt att jämföra olika alternativ. Istället för att hålla koll på separata priser för hotell, flyg, transfer och liftkort får du en tydlig totalkostnad och kan snabbt se hur den förhåller sig till din budget.

En annan viktig faktor är Paketreselagen som ger dig lagstadgade rättigheter och är en trygghet för dig som gäst. Lion Alpin har ställt en resegaranti, som bland annat ser till att du inte blir strandsatt om vi mot all förmodan skulle gå i konkurs. Vi ger dig dessutom trygghetsgaranti, som bland annat innebär öppet köp, garanterad möjlighet att åka skidor (skidgaranti) och guideservice dygnet runt. Detta ingår inte när man bokar flyg, hotell och transfer separat på egen hand.

 

Service ger mer semester för pengarna

Men det som kanske gör paketresor allra mest prisvärda är servicen du får inför och under resan. Redan innan en bokning är gjord kan du få gratis rådgivning från oss på Lion Alpin. I och med att vi känner Alperna väl hittar vi snabbt ett bra resmål för dina önskemål och hjälper dig att göra en bokning för en mindre eller större grupp.

Väl på resan möts du av kunniga guider och smidig transfer. Redan ombord på transferbussen delar vi ut liftkort, så att du inte behöver köa i liftkassan. Under vistelsen finns reseledare på plats. Du kan alltid fråga dem om du behöver hjälp med något. Guideservicen ingår såklart i paketpriset för din resa.

Om du jämför det här med allt ansvarstagande och projektledande som det innebär att sköta reseplaneringen själv blir paketresornas fördelar extra tydliga. En semester ska vara en tid att koppla av. Och på en paketresa kan du göra just det! Nyfiken på hur det kan se ut? Ta en titt på våra resmål och hotell!


031-16 59 00
LionAlpin