Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
4 anledningar att boka resan tidigt

4 anledningar att boka resan tidigt

onsdag d. 04. september 2019

Kanske kommer det som en överraskning att vi får in många bokningar till vinterns skidresor redan på våren. Vissa bokar en resa till samma smultronställe som de besöker varje år, medan andra helt enkelt vill vara ute i god tid. Men vad är egentligen poängen med att vara ute i god tid? Läs vidare för att få 4 bra svar på den frågan.

1. Det finns troligen platser kvar

Först till kvarn gäller för resebokningar, som med det mesta. Så en fördel med att boka tidigt är att du får maximala valmöjligheter. Om du har peppat för en specifik destination eller vecka kan det kännas snopet om det hinner bli fullbokat innan du kommer till skott. Extra bra är det att vara ute i god tid om:

  • Du vill resa under storhelgerna.
  • Du vill resa till en eftertraktad destination.
  • Du reser med en stor grupp.

2. Du får mer tid att se fram emot resan

För vissa är det nästan lika härligt att gå och se fram emot semestern som att faktiskt åka iväg på den. En grå dag kan du drömma dig bort och riktigt gotta dig åt vad du har att se fram emot. Genom att boka tidigare får du mer tid att ägna dig åt det här underbara dagdrömmeriet.

3. Du kan ansöka om ledighet i god tid

När du är ute i god tid är det oftast enklare att ansöka om ledighet och semester från jobb och skola. Med flera månader tillgodo är sannolikheten mindre att det blir problem med schemaläggning och planering. Du kan med andra ord troligen resa bort just den period du vill.

4. Vi ger tidiga bokare rabatt och öppet köp

En extra fin fördel med att vara ute i god tid är att det syns i plånboken! Till dig som är tidig bokare ger vi bättre pris och stor flexibilitet. Nu ger vi 500 kronor i rabatt till alla som bokar paketresor innan 30/9 (2019).

Tidiga bokare får dessutom öppet köp fram till 30/9. Så bokar du på våren och ångrar dig under sommaren är det ingen fara. Läs mer om våra aktuella erbjudanden här.

Efter den här läsningen hoppas vi att du som brukar skjuta upp bokningen förstår bättre varför vissa gör på ett annat sätt. Kanske vill du till och med testa det själv! Passa på att fånga dagen, redan idag, och boka din resa nu.


031-16 59 00
LionAlpin