Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Därför är det en bra idé att åka till Alperna över nyår!

Därför är det en bra idé att åka till Alperna över nyår!

Johan Edsler - torsdag d. 07. september 2017

Skippa nyårsstressen i år och åk till Alperna. Det finns inget härligare sätt att fira in det nya året än att göra det med snö och skidåkning. Ta med familjen och kompisarna till Alperna och skippa den krystade nyårsfesten som aldrig blir som man har tänkt sig.

Har du svårt att få med familjen, partnern eller kompisarna på nyårsresan? Här listar vi de bästa anledningarna att lägga pengarna på en skidresa istället för på hummer och kaviar:

1. Uppfyllda förväntningar

För en gångs skull kommer nyår faktiskt leva upp till dina förväntningar. Vi vet alla att den där nyårsfesten sällan blir som man har tänkt sig och att den stela nyårsmiddagen inte alls blir så rolig som man trodde. I Alperna kan du vara säker på att du kommer ha fantastiskt roligt, och inte bara en kväll, utan en hel vecka.

2. Slipp nyårsstressen

Släpp tanken på långa inköpslistor som ska planeras och timmar i köket. Åk till Alperna, där kan ni slå er ner vid ett dukat bord, njuta av god mat och bara ha en trevlig, avslappnad och kul kväll. Ni behöver inte ens tänka på disken dagen efter. Morgonen efter äter du en rejäl hotellfrukost för att sen fira starten av det nya året i pisterna.

3. Frisk luft och vacker natur

Inled det nya året med att vara ute. För på riktigt, hur kul är det i Sverige den här tiden på året? Byt regn och mörker mot snö och sol. Temperaturerna i Alperna den här delen av året brukar ligga runt -8 till 0 grader, med andra ord ingen risk för att frysa om du är rätt klädd men du får en riktig vit vinter.

4. Aktiv semester

Istället för att fortsätta mumsa på julgodiset som blivit över och jäsa på soffan framför en film som du har sett hundra gånger kan ni starta det nya året på ett hälsosammare och betydligt roligare sätt, ute i skidbacken.

5. Ett nyår att minnas

Sist men inte minst är det ett fantastiskt tillfälle att skapa minnen tillsammans med nära och kära.

   

   

Har vi övertygat dig? Över nyår ordnar våra guider lite extra aktiviteter med bland annat en nyårspicknick för hela familjen där det utlovas mat, dryck, underhållning och vacker utsikt. På våra egna hotell serveras en nyårsmeny och det blir lite extra festligheter. Över nyår kan du välja mellan att flyga från Arlanda, Kastrup och Landvetter, åka buss eller köra själv.

Bokar du en paketresa med Lion Alpin till Alperna kan du vara säker på den innehåller det mesta och att inga dolda avgifter tillkommer. Vi inkluderar transport boende och liftkort.

Vi hjälper dig gärna hitta den perfekta nyårsresan!


Skrivet av Johan Edsler

031-16 59 00
LionAlpin