Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Lion Alpins topp 5 app tips!

Lion Alpins topp 5 app tips!

Rickard Rosgren - fredag d. 10. januari 2014

Skidsäsongen är i gång för fullt och vi på Lion Alpin har satt ihop en topp 5 lista med appar som vi själva använder när vi är i Alperna. Dessa anser vi är ett måste på din skidresa!

Bergfex/Ski

Bergfex är en kanonbra app om man, innan eller under sin semester vill kolla in skidvädret på den orten man är på/ska till. Här hittar du även webbkameror, pistkartor och annan nyttig information.

Postens riktiga vykort

Med postens riktiga vykorts app kan du göra vykort av dina egna skidbilder från semestern och skicka till familj och vänner. Se postens film om hur appen fungerar här.

King of the slopes

En rolig app som Vattenfall har utvecklat. Här kan du se vart du har åkt under dagen, hur snabbt du har åkt och tävla med dina vänner. Du kan till och med se hur mycket energi du har genererat under dagen. Se filmen om King of the slopes app här.

Ski Amadé App

Ski Amadés egna App. I appen hittar du den senaste informationen om liftarna och pisterna på din destination. Den kan även, efter dina personliga preferenser, ta reda vilka av pisterna som passar dig bäst.

Hello Vino

Är du, som oss, en livsnjutare som gillar ett gott glas vin till maten? Hittar du ett vin du gillar kan du med denna appen scanna etiketten på flaskan och få all information om vinet och var du kan beställa det. Den hjälper även till att ge bra vinförslag till maten.


Lion Alpins försäljningschef Rickard Rosgren
Skrivet av Rickard Rosgren

031-16 59 00
LionAlpin