Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
5 skäl för barnfamiljen att välja Grafenberg Resort i Wagrain

5 skäl för barnfamiljen att välja Grafenberg Resort i Wagrain

1. Två härliga barnklubbar

På Grafenberg Resort finns två barnklubbar för olika åldersgrupper, med skandinaviska ledare som ordnar roliga aktiviteter i och kring hotellet. SnowClub tar emot barn på mellan 3–6 år och SnowBreak finns för barn på mellan 7–12 år.

Till SnowClub är de mindre barnen välkomna söndag-fredag för dansskola, barnbio, Jakten på Grafenbergs juvel, Mini disco och massor av annan lek. Du som förälder kan följa med eller lämna barnen för passning mellan 13–16.

På SnowBreak kan de lite större barnen skapa härliga minnen och hitta nya vänner i samma ålder. Klubben ordnar aktiviteter inom- och utomhus från morgon till kväll. Bland annat lekar och tävlingar i hotellets pool, Fångarna på Grafenberg och spelkväll (där både brädspel och Playstation åker fram).

2. Barnpriser ger prisvärd alpresa

I och med att alla gäster upp till 15 år betalar barnpris blir semestern på hotellet prisvärd. Allt som krävs för att ta del av rabatten är minst två fullbetalande personer per sovrum. De extra pengarna som frigörs kan du lägga på något i vardagen, eller kanske använda för att få lite extra lyx på resan till Alperna och Wagrain!

3. Skandinaviska skidlärare

När du bokar skidskola för dina barn är du garanterad en skandinavisk skidlärare, som alltså talar norska, danska eller svenska. Om dina barn inte är så bra på engelska är det så klart en stor fördel. Skidskolan ordnar nybörjarkurser och fortsättningskurser för barn. De pågår i en, tre eller fem dagar med pass på två timmar åt gången.

4. Smidiga måltider med halvpension

När du bor på Grafenberg Resort kan du välja halvpension, vilket innebär att du får frukostbuffé och middagsbuffé på hotellet. Det här är en smidig lösning för dig som reser med barn och inte känner för att navigera mellan olika restauranger. Till middagen ingår förrätter, huvudrätter och efterrätter. I och med att Grafenberg Resort är vana att ha många familjer som gäster serveras självklart en särskild barnbuffé varje dag.

5. Avdelning för avkoppling och bad

Efter en hel dag i backen kan det vara härligt att ta ett bad i poolen. Precis det kan du göra på Grafenberg Resort! Här finns utrymme för massor av bus och en chans att värma upp och koppla av trötta muskler. Ta ett dopp eller koppla av i bastu och ångbad.

Låter det här som något för din nästa resa till Alperna? Läs mer om Grafenberg Resort i Wagrain!

 

Pooen Grafenberg Resort

031-16 59 00
LionAlpin