Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Hotel Planai

Hotel Planai

onsdag d. 27. november 2019

Du som gillar korta avstånd – se hit!

Hotel Planai ligger i österrikiska Schladming, en skidort med liftar som täcker fyra fina berg. En av bergstopparna heter Planai, och vid foten av det hittar du hotellet med samma namn. Här trivs par, familjer och andra resenärer. Att liften ligger precis utanför dörren är bara en av många fördelar med det här boendet. Läs vidare så berättar vi mer!

 

Kanske bästa läget i Schladming

På det kanske bästa läget i Schladming hittar du Hotel Planai, som är Lion Alpins egna. Precis utanför ligger liften, som tar dig upp för berget som delar namn med hotellet. Intill finns även skiduthyrning och mataffär. Gågatan i byn, som är så central det blir med butiker och caféer, ligger bara 100 meter bort.

 

Barn- och tonårsvänligt hotell

Hotel Planai är ett bra val för dig med barn och tonåringar. Inte minst eftersom du betalar barnpriser för personer på upp till 18 år, så länge två personer per hotellrum betalar fullpris.

Men även i och med hotellets ungdomsklubb Snow Zone, dit tonåringar på mellan 13–18 år är välkomna. Klubben leds av guider som ordnar skidfokuserade aktiviteter. Bland annat burgarmiddag, nattliga vandringsturer i fackelsken, filmkväll, skidsafari genom skidsystemet och mycket mer. Här får unga en chans att umgås med personer i sin egen ålder på semestern.

 

Fin och modern inredning

Rummen på Hotel Planai är inredda i jordnära toner. Valen av kakel, trä och textilier är behagliga för ögat. Dessutom har hotellet gjort det mesta av varje utrymme, med smarta lösningar för matbord och liknande.

Självklart är varje rum utrustat med platt-TV, helkaklade badrum och hårfön. Men dessutom har varje rum balkong eller terrass. Perfekt att varva ner på med en kopp kaffe!

Dessutom finns både vanliga dubbelrum och större familjerum. I familjerummen kan du antingen välja ett rum med dubbelsäng och ett rum med våningssäng, eller två rum med dubbelsängar (med utfällbar överslaf). Det här hotellet är byggt för att kunna möta gästernas unika behov.

 

Fenomenal utsikt

I och med det fenomenala läget har Hotel Planai också fantastisk utsikt. Från vissa rum kan gästerna blicka ut direkt över Planai-backen från balkongen, men det är så klart inte samma vy från alla rum. Däremot kan alla gäster ta sig till wellnessområdet på översta våningen. Här kan du basta loss med häpnadsväckande panoramautsikt över det alpina landskapet.

Visst låter det bra? Och då har vi inte ens tagit upp den goda buffén som serveras till frukost och middag, eller att det finns ett stort parkeringsgarage för den som har bil. Vill du veta mer? Klicka här om du är nyfiken på Hotel Planai i Schladming.


031-16 59 00
LionAlpin