Hitta billiga skidresor här
Ändra barnens ålder
Du kan också kontakta oss på 031-16 59 00
Varför jag redan nu börjar tänka på nästa års skidsemester.

Varför jag redan nu börjar tänka på nästa års skidsemester.

Johan Gunnarsson - fredag d. 04. maj 2018

Jag, en vanlig kvartålders man, börjar redan nu att planera min vinter inför nästa säsong, det finns flera grunder och fördelar att vara tidigt ute. Jag vet att många av er sitter och planerar sommarsemestern och ser fram emot den. Vips så är den här och över och sedan är det inte långt kvar till vintern.

Jag har åkt skidor sedan barnsben och ställer höga krav på ett skidområde, detta är min passion och jag lämnar inget åt slumpen när jag åker iväg.

Vad är fördelarna med att boka skidsemestern så tidigt?

Det är ingen nyhet att en skidsemester kostar pengar, skillnaden idag är att för nästan samma summa kan jag glida hela vägen ner till alperna istället för att sitta och frysa på våra svenska fjäll. Med detta vill jag förmedla att om ni bokar tidigare kan just era krav lättare mötas och urvalet av resor är markant större. Föräldrar vet när sina barn har sportlov och passar ofta på att åka just denna vecka, det märker vi här på kontoret. Redan under förra sommaren var en stor del av sportlovsveckorna bokade.

Det är så många små saker som lätt slinker förbi när man planerar sin semester, det räcker inte alltid att det finns rum kvar på hotellet i fråga, det ska också finnas rum som passar. Att klämma in tre hormonstinna ungdomar i ett dubbelrum med en extrabädd är generellt inte en bra idé.

En annan sak som kan göra att semestern startar lite värre än vad den skulle ha gjort är om det inte finns plats på flyget. Jag som göteborgare vill inte behöva pendla till Stockholm för att sedan flyga söderut igen.

Utöver det, är resan bokad redan innan sommarsemestern så har man året klappat och klart och har en rad med nöjen att avnjuta inom den snara framtiden.

Kolla även in våra schyssta rabatter och erbjudanden vi har till och med den 30 september


Skrivet av Johan Gunnarsson

031-16 59 00
LionAlpin